Derfor kører Breinholt rundt i Manu Sareens ministerbil

Se 'Vi elsker biler' på TV 2 PLAY I et nyt TV 2-program ser de to bilelskere Anders Breinholt og Christian Grau i hvert afsnit nærmere på bestemte

Se 'Vi elsker biler' på TV 2 PLAY

I et nyt TV 2-program ser de to bilelskere Anders Breinholt og Christian Grau i hvert afsnit nærmere på bestemte former for køretøjer.

Første afsnit handler om arbejdsbiler, og derfor har de to værter fået lov til at køre med henholdsvis ligestillingsminister Manu Sareen og transportminister Magnus Heunicke.

- På en dag som i dag, hvor vi skal helt vildt mange ting, plejer der at være en rimelig ro til at kunne sidde og arbejde i bilen, og det er helt vildt vigtigt, siger Manu Sareen.

Også transportministeren benytter flittigt sin ministerbil, især til lange ture fra hovedstaden til Jylland.

Transportministeren skifter nogle gange tøj i ministerbilen
Transportministeren skifter nogle gange tøj i ministerbilen Foto: TV 2

Magnus Heunicke fortæller endda, at han nogle gange er nødsaget til at skifte tøj i bilen, så ministrene får et mere privat forhold til chaufførerne.

 - Hvad der bliver sagt i ministerbilen, bliver i ministerbilen, fortæller transportministeren.

Der er snigpremiere på det første afsnit af ’Vi elsker biler’ allerede nu på TV 2 PLAY. Det første afsnit, hvor Anders Breinholt blandt andet også besøger sin tidligere arbejdsplads, sendes også tirsdag aften klokken 21.25 på TV 2.

Se klippet øverst i artiklen

Se Vi elsker biler på TV 2 PLAY

Du kan se programmet på TV 2 PLAY

Anders Breinholt og Christian Grau elsker begge to biler - og nu deler de deres kærlighed med resten af Danmarks befolkning.

I hvert program ser de to bilglade fyre nærmere på en bestemt form for køretøjer.