Ole om pigerne: Jeg følger min mavefornemmelse

Se 'Landmand søger kærlighed på TV 2 PLAY I TV 2-programmet ’Landmand søger kærlighed’ skal fem landmænd på ganske få dage koge fem piger ned til e

Se 'Landmand søger kærlighed på TV 2 PLAY

I TV 2-programmet ’Landmand søger kærlighed’ skal fem landmænd på ganske få dage koge fem piger ned til en eneste ene. En opgave, der kræver sin mand – for hvordan ved man, om man træffer det rigtige valg?

Den 44-årige Ole, som i onsdagens program skal møde de fem kvinder for første gang, indrømmer i et interview med TV 2, at det var svært at vælge – især i starten, hvor han kun havde brevene at gå ud fra.

- Da jeg fik brevene og skulle vælge de fem kvinder ud, var jeg i tvivl, om det nu var de rigtige, jeg havde valgt. Det er nemmere at møde dem i virkeligheden, for så kan man godt fornemme, om der er noget kemi, fortæller Ole.

Ole udviklede hurtigt en strategi, der kom ham til gavn hele vejen igennem udskillelsesforløbet. Han fulgte hundrede procent sin mavefornemmelse. På grund af tidspresset blev han nemlig hurtigt klar over, at det var den eneste mulighed, han havde, hvis han skulle træffe de rigtige valg.

- Jeg fik hurtigt et par favoritter, hvor kemien bare var der, og hvor mavefornemmelsen var god. Og det var den fornemmelse, jeg holdt fast i hele vejen igennem, siger Ole.

Akavet start
Da Ole møder de fem kvinder for første gang, er stemningen anspændt og lidt akavet, for nerverne er på højkant hos både ham og kvinderne. Og det hele bliver ikke lettere af, at kameraet snurrer lystigt - klar til at forevige både nerver og pinlig tavshed. Du kan se et klip fra Oles speeddate med de fem kvinder øverst på siden.

- Jeg var nervøs for, om jeg kunne holde en samtale gående med kvinderne, så de første par samtaler var lidt anspændte. Jeg kunne også se på pigerne, at de var meget nervøse. Men så fik jeg smidt de værste nerver over bord og gjorde, hvad jeg kunne for at glemme kameraet og i stedet fokusere på at snakke med pigerne og finde ud af, hvem der skulle sendes videre. Og så var det egentlig ikke var så svært.

Igen kom mavefornemmelsen Ole til hjælp, og det var den, han holdt fast i, da han skulle sortere den første kvinde fra. I klippet her kan du se, hvem Ole vælger til og fra:

- Nu gemmer jeg mig ikke mere
Tre ud af fem landmænd ender med at finde kærligheden i programmet – om Ole er en af dem, afslører vi ikke. Men vi tør godt afsløre, at han har fået rigtig meget ud af at være med. Han fortæller selv, at han har udviklet sig enormt meget:

- Nu tør jeg stå frem og snakke og være mig selv. Jeg er ikke længere genert og går og gemmer mig.

Deltagelsen i programmet har givet Ole så meget mod på livet og tosomheden, at han kun vil råde andre singler til at kaste sig ud i kærligheden:

- Spring ud i det! Ja, det er grænseoverskridende at date, men hvis du har modet på det, så skal du gøre det, for du får helt sikkert en kæmpe oplevelse ud af det. Og så er det i øvrigt vigtigt at komme ud og møde kvinderne i virkeligheden. Det kan være fint nok at sidde bag en skærm og skrive med en pige til en start, men du får ikke en ordentlig fornemmelse af, om I passer sammen, før du har mødt hende.

Med ærlighed kommer man længst...
... Og det forsøger Ole at efterleve. Derfor er han også fra starten af programmet helt ærlig omkring, at han har et brændende ønske om at få børn. Han mener, at ærlighed og rene linjer er helt essentielt, når man dater.

- Det er da vigtigt, at du fortæller, hvad du vil med det samme. Du skal være ærlig og ikke pakke noget ind ved at sige ’Det er kun, hvis du vil’ eller ’Så vigtigt er det nok heller ikke’. Man er nødt til at spille med åbne kort - det gør jeg også selv i programmet.

Følg landmændenes jagt på kærligheden og den eneste ene på TV 2 onsdag aften. 

Hvis du ikke kan vente en hel uge med at følge med i landmændenes kærlighedsliv, så kan du allerede nu se snigpremieren på fjerde afsnit på TV 2 PLAY -  klik her.

 

Ole er 43 år og kommer fra Fredericia. Ole har totalrenoveret sit hus og er mere end klar til, at den rette kvinde flytter ind og fylder de mange tomme værelser ud. For ikke at føle sig alt for ensom har Ole sat tørrestativer op i de tomme rum. Han drømmer dog om, at alle de tomme værelser i stedet bliver fyldt med småfolk og legetøj.

Finn er 48 år og bor i Brørup i Midtjylland. Han har været single i to år, og han har meldt sig til programmet, fordi han savner en kvinde at dele hverdagen med. Finn elsker sine køer og heste, og han kalder sine to hunde for sine børn. Der er ingen tvivl om, at Finn er mere end klar til at møde kvinden i sit liv - og få børn med hende. 

Jørn er 35 år og bor i Tønder i Sønderjylland. Han har været single i to år og beskriver sig selv som den tilbageholdende type, der godt kan lide, at pigerne kommer til ham. Jørn søger en jordnær pige, der er lige så glad for naturen, som han selv er. Og så må hun gerne have sine egne holdninger til tingene og masser af humor.

Christian er med sine 21 år programmets yngste landmand. Han bor i Faaborg på Fyn sammen med sine forældre. Det er vigtigt for Christian, at den kæreste, han finder, går godt i spænd med hans familie. Christian elsker at feste og danse, og han går meget i byen med sine venner. Han håber på at finde en pige, der deler hans interesser.

Anders er 27 år og bor i Jordrup ved Kolding. Han har været single i fire år, men håber på, at lykken vender, så han kan få den familie, han drømmer om. Jobbet fylder meget i Anders' liv, og han vil gerne finde en pige, der går lige så meget op i sit arbejde, som han selv gør.