Dag for dag: Sådan endte Frej med at blive tvangsfjernet

Se 'På røven i Nakskov' på TV 2 Play Som det fremgik af torsdagens afsnit af 'På røven i Nakskov', traf Lolland Kommune efter et ti måneder langt s

Se 'På røven i Nakskov' på TV 2 Play

Som det fremgik af torsdagens afsnit af 'På røven i Nakskov', traf Lolland Kommune efter et ti måneder langt sagsbehandlingsforløb afgørelsen om at tvangsfjerne Frej fra sin 14-årige mor, Angelica, og anbringe den dengang fire måneder gamle dreng hos sin farmor og farfar.

Hvordan kommunen nåede frem til beslutningen om tvangsfjernelsen, kan du danne dig et overblik over via tidslinjen nedenfor, hvor samtlige møder mellem kommune, sygehus, plejefamilier og Angelica, Rikke er listet op - dag for dag. TV 2 har fået aktindsigt i hele forløbet.

På trods af beslutningen om tvangsfjernelsen, som blev truffet d. 10. juni 2014, har Angelica stadig den fulde forældremyndighed over Frej i dag, hvor der er gået næsten et år, siden Frej blev anbragt hos sin farmor og farfar. Men Frejs far, den nu 17-årige Christian, søger p.t. om fælles forældremyndighed.

 

Frejs tvangsfjernelse - dag for dag