Børnestjerner kendt fra TV: Det laver de i dag

16x9

Der var godt nyt for fans af tv-serien 'Hænderne fulde' i sidste uge, da det blev afsløret, at Netflix laver et såkaldt spin-off på den populære 90'er

Der var godt nyt for fans af tv-serien 'Hænderne fulde' i sidste uge, da det blev afsløret, at Netflix laver et såkaldt spin-off på den populære 90'er-serie, hvor de skriver videre på historien med nogle af de gamle karakterer. 

Her kan seerne glæde sig til at møde seriens tidligere børn som voksne, det bliver nemlig søstrene DJ og Stephanie Tanner og veninden Kimmy Gibbler, som handlingen blandt andet kommer til at centrere sig om. 

Genoplivningen 'Hænderne Fulde' har fået os til at kaste et tilbageblik på nogle af tv-serie-historiens kendte barnestjerner, og se hvad de laver i dag. Du kan se listen nedenfor. 

Mary-Kate og Ashley Olsen fra 'Hænderne Fulde'.
Mary-Kate og Ashley Olsen fra 'Hænderne Fulde'. Foto: All Over Press

Det er endnu uvist, om tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen fra 'Hænderne fulde' skal være med i den nye serie. Det kan skyldes at begge piger har gang i en modedesigner-karriere sammen. 

Cole Sprouse fra 'Vennerne'
Cole Sprouse fra 'Vennerne' Foto: All Over Press

Cole Sprouses rolle som Ross' søn Ben var muligvis ikke så stor, men det var tv-serien 'Venner' til gengæld, og derfor kender de fleste ham i dag. Efter 'Venner' medvirkede Cole i en række Disney-tv-serier, blandt andet 'Zack og Codys søde hotelliv', hvor han spillede sammen med sin tvillingebror Dylan. I dag har han dog sat skuespilleriet lidt på pause og studerer humaniora og arkæologi.

Mayim Bialik fra 'Blossom'
Mayim Bialik fra 'Blossom' Foto: Polfoto/Scanpix

Mayim Bialik, der spillede hovedrollen i 'Blossom', tog senere en Ph.D. i Neurovidenskab, og har desuden udgivet en bog omkring børneopdragelse. I 2010 vendte hun igen tilbage på tv-skærmen i serien 'The Big Bang Theory'.

Brian Bonsall fra 'Blomsterbørns børn'
Brian Bonsall fra 'Blomsterbørns børn' Foto: Scanpix

Brian Bonsall spillede det yngste familiemedlem Andrew Keaton i 'Blomsterbørns børn'. Siden 80'er-serien stoppede, er det desværre gået den forkerte vej for Bonsall. I 90'erne gav han sig i kast med et rockband, men begyndte at ryge ind i en del kriminalitet. Han er således blevet anholdt for både spritkørsel og overfald på blandt andre sin kæreste. Billedet til højre er et såkaldt mugshot af Bronsall fra 2009.

Madeline Zima fra 'Alletiders Barnepige'.
Madeline Zima fra 'Alletiders Barnepige'. Foto: All Over Press/Scanpix

Madeline Zima spillede det yngste medlem af Sheffield-familien, Grace, da hun medvirkede i 'Alletiders Barnepige'. Zima har senere afsløret, at hun bestemt ikke brød sig om at være med i serien og synes, at holdet bag serien behandlede hende som en rekvisit. Siden Barnepige-dagene har hun medvirket i andre tv-serier som 'Californication'. 

Jeremy Jackson fra 'Baywatch'.
Jeremy Jackson fra 'Baywatch'. Foto: Scanpix

Jeremy Jackson fik sit store gennembrud som Mitch Buchannons søn, Hobie, i 'Baywatch'. Siden Baywatch-dagene har Jackson kæmpet med et stof- og alkoholmisbrug - det sidste gav ham store vanskelligheder, da han for nylig deltog i en amerikansk kendisudgave af 'Big Brother'. Her drak han sig fra sans og samling, og da en kvindelig deltager ville hjælpe ham, valgte han at stikke hånden op under hendes bluse og hive hendes ene bryst frem. Den opførsel, som han senere har undskyldt, fik tv-kanalen til at smide Jackson ud af huset omgående. 

Erik Per Sullivan fra 'Malcolm i midten'
Erik Per Sullivan fra 'Malcolm i midten' Foto: All Over Press

Erik Per Sullivan spillede rollen som lillebroren Dewey i tv-serien 'Malcolm i Midten', der fik premiere i 2000. Sullivan har senere været med i et par enkelte film, men har nu trukket sig lidt tilbage, selvom han studerer drama på Universitetet. 

Mackenzie Rosman i 'Den syvende himmel'.
Mackenzie Rosman i 'Den syvende himmel'. Foto: All Over Press

Lille nuttede Rosie fra tv-serien 'Den syvende himmel' blev spillet af Mackenzie Rosman. Skuespillerinden fik får alvor rystet lillepige-imaget af sig, da hun for et par år siden optrådte ganske letpåklædt i mandemagasinet 'Maxim', derudover har hun medvirket i et par film og tv-serier.

Trevor Einhorn fra 'Fraiser'.
Trevor Einhorn fra 'Fraiser'. Foto: All Over Press

Har du siddet og set 'Mad Men' og undret dig over, hvor du har set Trevor Einhorn, der spiller John Mathis før? Så er svaret sandsynligvis, at du har set ham som drengen Frederick i tv-serien Fraiser, hvor han spillede søn af Fraiser og Lillith. 

Kilder: ABC News, CNN, BBC, Hollywood.com.