"På røven i Nakskov": - Vi giver altså ikke bare op

Klik her og se "På røven i Nakskov" på TV 2 Play nu. Gennem et år har TV 2 fulgt syv familier fra Nakskov og omegn, der lever på kanten af samfunde

Klik her og se "På røven i Nakskov" på TV 2 Play nu.

Gennem et år har TV 2 fulgt syv familier fra Nakskov og omegn, der lever på kanten af samfundet. Familier, hvor hver en krone vendes og kommunetilsyn er en del af hverdagen, mens luksus til gengæld er en by i Rusland.

I det første af seks programmer med titlen 'På røven i Nakskov', som du kan se torsdag aften klokken 20 på TV 2, møder vi blandt andre den tidligere lastbilchauffør Kenneth, der blev sendt i gulvet af en arbejdsskade. Nu står den på arbejdsprøvning og en hverdag med morfin og overlevelse på sofaen, mens hans kone Irene prøver at holde styr på de alt for mange regninger.

Netop Irene gæstede torsdag Go’ morgen Danmark, hvor hun fortalte, hvorfor hun har indvilliget i at medvirke i dokumentaren, hvor hendes svære hverdag lægges åbent frem for offentligheden.

- Jeg vil gerne være med til at lægge en dæmper på den der forestilling om, at når man bliver klemt i systemet, så sætter man sig bare ned og forventer, at alle andre skal tackle ens problemer for sig, siger Irene Rasmussen og fortsætter:

- Jeg har jo kæmpet for, at vi skulle beholde vores hus. Jeg synes, det er værd at vise, at det godt kan lade sig gøre at komme igennem sådan noget her, også når det bliver rigtig svært, siger Irene Rasmussen.

Også formanden for Dansk Folkehjælp på Lolland, Erik Sørensen, gæstede Go’ morgen Danmark. Han møder hver dag familier, som dem, der medvirker i TV 2-dokumentaren.

Hør interviewet med Erik Sørensen og Irene Rasmussen fra Go’ morgen Danmark i klippet ovenfor.  

Klik her og se "På røven i Nakskov" på TV 2 Play nu.