Zulu-værter i vilde udfordringer: Må ikke sige nej

Se GRATIS snigpremiere på 'Testkaninerne' på TV 2 Play Komikerne Karsten Green og Mikkel Klint Thorius kaster sig ud i de mest grænseoverskridende

Se GRATIS snigpremiere på 'Testkaninerne' på TV 2 Play

Komikerne Karsten Green og Mikkel Klint Thorius kaster sig ud i de mest grænseoverskridende og smertefulde situationer, når de i Zulu-programmet 'Testkaninerne' bliver bidt af slanger og edderkopper, går på line i svimlende højder, får elektrisk stød, bliver skudt i numsen med paintball-gevær og udsat for kvælergreb af en konfu-mester.

Mens de i aftenens premiereprogram nøjes med at drikke modermælk, byder de kommende afsnit på ret klamme oplevelser, da komikerparret bl.a. får besked på at drikke deres egen sæd. En udfordring, som Mikkel Klint Thorius imidlertid nægter at acceptere.

- Jeg gider ikke være ham, der har spist sit eget sæd på tv, erkender den unge Zulu-vært over for Stéphanie Surrugue i 'Go' Morgen Danmark' mandag morgen (ca. 1:49 minut  inde i videoklip øverst).

Karsten Green: Er kun bange for én ting
Som tv-seerne hurtigt vil erfare, når de lukker op for 'Testkaninerne', er Mikkel Klint Thorius' ældre lidelsesfælle, Karsten Green, til gengæld en hel del modigere på de fleste områder. Faktisk er der kun én ting, han er decideret angst for:

- Jeg er bange for højder... Jeg er ikke bange for sæd, som han konstaterer i en af de adskillige underlige sætninger, som opstår undervejs i det noget atypiske 'Go' Morgen Danmark'-indslag.

De to komikere har underskrevet en bindende kontrakt med TV 2 Zulu om, at de ikke må sige nej, uanset hvor dum, ulækker eller klam en test er, og det betyder, at mindst én af dem skal gennemføre hver eneste test i programmet. Således gik det også med sæd-smagningen, som det senere vil blive afsløret.

'Testkaniner' har premiere mandag d. 9. februar kl. 21.55 på TV 2 Zulu - eller se GRATIS snigpremiere lige nu på TV 2 Play