Qvortrup: Derfor sagde jeg ja til Anni Fønsby og Gustav

16x9
Politisk kommentator Henrik Qvortrup forklarer nu, hvorfor han har sagt ja til at medvirke i et realityprogram på TV3. Foto: Scanpix

Det har vakt opsigt, at den politiske kommentator Henrik Qvortrup har sagt ja til at medvirke i TV3's nye reality-program ’Jeg er en celebrity - Få mi

Det har vakt opsigt, at den politiske kommentator Henrik Qvortrup har sagt ja til at medvirke i TV3's nye reality-program ’Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra’. Nu forklarer han sit valg.

Gustav Salinas, Anni Fønsby… og Henrik Qvortrup.

Umiddelbart en pudsig treenighed, mange måske ikke lige havde forestillet sig skulle deltage i samme tv-program. Og da slet ikke et reality-program som TV3's kommende ’Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra’, der i denne uge begynder optagelserne i en jungle i Sydafrika. Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad de tre kendisser gør.

Læs også: Den er god nok: Qvortrup og Anni Fønsby sammen i junglen

Nu forklarer Henrik Qvortrup, der for tiden ernærer sig som politisk kommentator for MetroXpress og som vært på sit eget program, ’Qvortrups valg’, på DK4, hvorfor han har takket ja til at dyste i ekstreme udfordringer i reality-programmet.

Det sker i et videointerview med bt.dk.

- Her synes jeg faktisk, jeg så muligheden for at lave noget, som jeg, ja, godt ved er underholdende, hat og briller og alt det der, men som foregår under åben himmel og i naturen, hvor jeg godt kan lide at befinde mig, og med nogle fysiske udfordringer, som jeg også synes, kan være sjovt, siger Henrik Qvortrup til bt.dk.

Læs også: Kendis-realityshow slår 'Robinson'

I interviewet fortæller han også, at han tidligere har sagt nej til flere andre reality-programmer som eksempelvis ’Vild med dans’. Men at han nu medvirker i ’Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra’, gør ham ikke til en dårligere politisk kommentator, mener han.

- Jeg ved godt, folk kloger sig på, hvordan jeg den ene dag kan udtale mig om politik og den næste dag ses i noget, nogen vil kalde reality. Men hør nu her; den der form for åndsarrogance abonnerer jeg ikke på, siger han.

'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra' sendes på TV3 til foråret.

Se hele interviewet med Henrik Qvortrup hos bt.dk her.

 • Henrik Qvortrup
 • Anni Fønsby
 • Jesper Skibby
 • Margrethe Koyto
 • Amin Jensen
 • Stine Kronborg
 • Gustav Salinas
 • Sisse Marie Søby
 • Torben Chris
 • Inez Gavilanes Granda
 • Brian Nielsen
 • Allan Nielsen