Stephanie fra 'Årgang 0': Her er mine fremtidsplaner

Se snigpremieren på næste afsnit af 'Årgang 0' på TV 2 Play I en live-chat efter tredje afsnit af 'Årgang 0' tirsdag aften, svarede Stephanie bland

Se snigpremieren på næste afsnit af 'Årgang 0' på TV 2 Play

I en live-chat efter tredje afsnit af 'Årgang 0' tirsdag aften, svarede Stephanie blandt andet på seernes mange spørgsmål om, hvad hun drømmer om at lave i fremtiden. Og den 14-årige Slagelse-pige - med kvart-filippinske rødder - har allerede lagt sin fremtid i faste rammer.

- Efter folkeskolen vil jeg på STX (gymnasial uddannelse, red.) og derefter på tilrettelæggeruddannelsen, lyder det klare svar fra Stephanie, som egentlig havde overvejet at tage på efterskole ligesom sin 'Årgang 0'-kammerat Rachel, men droppede det igen, fordi der ikke var mulighed for at vælge de ønskede fag:

- Der var ikke noget indenfor det emne, som jeg gerne vil. Jeg vil jo gerne være tilrettelægger, så det skulle have været noget inden for TV og medier, men det var der ikke lige, konstaterer Stephanie i chatten. Se videoklip fra Stephanies opvækst øverst.

Vil gerne flytte til England
Selv om Stephanie ofte fortæller, at hun gerne vil blive ved med at bo i Slagelse, hvor hun er vokset op og har sine veninder, er hun ikke afvisende over for tanken om at flytte til udlandet.

På spørgsmålet om, hvilket land hun så helst ville bo i, svarer hun:

- Jeg ville nok flytte til England, for jeg kan godt lide deres accent, lyder det fra Stephanie, som da også er særligt glad for fagene engelsk og samfundsfag i skolen.

- Det interesserer mig bare rigtig meget. Engelsk er et godt andetsprog, siger hun.

Læs alle Stephanies svar på seernes spørgsmål i chatten her.

Se sæsonfinalen på 'Årgang 0' tirsdag d. 3. februar kl. 20.00 på TV 2 - eller se snigpremieren allerede nu på TV 2 Play