Stephanie fra 'Årgang 0': Bliver ved til jeg er 18

16x9
Stephanie fra 'Årgang 0' sidder klar til at chatte på TV 2 Foto: TV 2

Tirsdag aften kunne seerne chatte med Stephanie fra 'Årgang 0' og på spørgsmålet om, hvorvidt hun fortsat vil være med i serien, svarede hun ja.

Tirsdag aften kunne seerne chatte med Stephanie fra 'Årgang 0' og på spørgsmålet om, hvorvidt hun fortsat vil være med i serien, svarede hun ja. Og det helt ind til hun bliver 18 år.

Det har nemlig været en stor oplevelse for hende at være med i serien og hun har fået mange unikke oplevelser. 

- Der er bare lidt flere muligheder nogle gange. Jeg bliver inviteret til mange events, forklarer Stephanie. 

For eksempel blev hun for nylig inviteret til at danse med Michael Olesen fra Vild med Dans, der er et af Stephanies yndlingsprogrammer. Og måske ligger Stephanies fremtid på dansegulvet, selvom hun umiddelbart har planer om at blive tv-tilrettelægger. Michael Olesen havde nemlig kun ros til overs for den 15-årige tv-stjerne. 

- Det er jeg faktisk meget stolt af. Jeg fik at vide, at jeg er meget lærenem og dygtig. Og at, hvis jeg skulle starte til dans, skulle jeg ikke starte på et begynderhold, for der ville jeg kede mig, siger Stephanie stolt. 

Nedenfor kan du læse, hvordan Stephanie svarede på alle spørgsmålene fra seerne. Her fortalte hun bl.a. også om sit forhold til Filippinerne, sine søskende og de andre medvirkende i 'Årgang 0'. 

 

Fakta om 'Årgang 0'

'Årgang 0' er en dokumentarserie, som siden efteråret 1999 har fulgt fire familier i Danmark. Fire familier, som hver for sig er meget forskellige, men som har dét til fælles, at de fik et barn i begyndelsen af år 2000.

Familierne er blevet fulgt jævnligt af et filmhold igennem både store og små begivenheder. Samtidig optager familierne selv i deres hverdag og laver videodagbøger.

Dokumentarserien følger børnene, til de bliver voksne, og er derfor samtidig en fortælling om det danske samfund, mens det udvikler sig i begyndelsen af det 21. århundrede.

Christian i Aarhus kom først med i tv-serien i 2008 som erstatning for en af de oprindelige deltagere, Mathilde fra Østerbro.