Fuhlendorff: Min søn tissede sig selv i munden

Du kan se Comedy Aid – Årets sjoveste velgørenhedsshow på TV 2 PLAY Den danske tv-vært og komiker Christian Fuhlendorff blev i efteråret far for an

Du kan se Comedy Aid – Årets sjoveste velgørenhedsshow på TV 2 PLAY

Den danske tv-vært og komiker Christian Fuhlendorff blev i efteråret far for anden gang – denne gang til en dreng, og i årets udgave af Comedy Aid gav han sit bud på, hvad forskellen mellem drenge og piger er, når det gælder bleskifte.

Drenge er ifølge komikeren lettere at skifte, men samtidig er man dog som forælder hele tiden under et pres, fordi man er i større fare for at blive ramt af tis.

- For to uger siden skete det. Han tissede sig selv i munden. Det gjorde han. Jeg står derude og skifter, og han ligger helt surt og kigger op på mig. Lige pludselig begynder han at tisse, og det rammer ham i hovedet, siger Christian Fuhlendorff.

Hans ældste barn Karina blev født i 2010, og det er langt mere ulækkert at skifte piger end drenge.

- Piger, I skider jer ind i tissekonen. Det vidste jeg ikke. Det kunne I måske godt have sagt, fortæller han.

- Det var fandeme ulækkert.

Torben Chris og Thomas Hartmann var værter ved årets udgave af Comedy Aid, hvor en række af landets bedste komikere optrådte gratis for at samle penge ind til Red Barnet. Pengene vil særligt støtte børn fra misbrugsramte familier.

Komikerne på scenen er Alex Thelander, Anders Fjelsted, Brian Mørk, Carsten Bang, Carsten Eskelund, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Elias Ehlers, Jacob Wilson, Jesper Juhl, Lasse Rimmer, Martin Nørgaard, Michael Schøt, Nikolaj Stokholm, Omar Marzouk , Ruben Søltoft, Simon Talbot, Thomas Buttenschøn, Thomas Wivel og Uffe Holm.

Du kan se hele showet på TV 2 PLAY

 

 

Se Comedy Aid på TV 2 PLAY

'Comedy Aid' er kendt som årets sjoveste velgørenhedsshow, for det er spækket med store komikernavne. 

Værter er Torben Chris og Thomas Hartmann, som senest har opnået stor succes med 'Men's Room'. 

De to præsenterer en stjerneparade af kendte komikere, der alle optræder gratis for at samle penge ind til Red Barnets arbejde for børn i misbrugsramte familier.

Komikerne på scenen er Alex Thelander, Anders Fjelsted, Brian Mørk, Carsten Bang, Carsten Eskelund, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Elias Ehlers, Jacob Wilson, Jesper Juhl, Lasse Rimmer, Martin Nørgaard, Michael Schøt, Nikolaj Stokholm, Omar Marzouk , Ruben Søltoft, Simon Talbot, Thomas Buttenschøn, Thomas Wivel og Uffe Holm.