Klubien afslører: Måske ny single fra Danseorkesteret

Det er ved at være en rum tid siden, vi har hørt nyt fra den populære danske trio, men nu kan der være en single på vej, afslører Danseorkesterets fro

Se første afsnit af 'Toppen af poppen' på TV 2 PLAY.

Det er 30 år siden, Rasmus Kærså, Jacob Andersen og Jørgen Klubien startede en karriere sammen. Et samarbejde, der sidenhen fik mange danskere til at danse ’Regndans’ og synge med på ’Kom tilbage nu’.

Hør Wafandes version af 'Regndans' i klippet i toppen af artiklen her.

Danseorkesteret har 30 års jubilæum i år, og det kan måske betyde, at der kommer nyt fra de store 80’er-idoler.

- Vi snakker med Universal Music (pladeselskab, red) om at få hele Danseorkestrets katalog af sange ud på iTunes... endelig langt om længe... Vi har 30 års jubilæum i år, og jeg tror vi laver noget ... Måske en ny single og noget sjov, svarede Jørgen Klubien en læser, da han søndag aften chattede med brugerne efter premieren på en ny sæson ’Toppen af poppen’, hvor Klubien var hovedperson, og de øvrige deltagere derfor fortolkende hans sange.

Læs også: Toppen af poppen: Det svarede Jørgen Klubien læserne

Jørgen Klubien har netop udgivet sit første soloalbum, ’Soul Cowboy’, og derfor satser han i første omgang på en tur rundt i landet for at synge sange fra det. Og så kan det meget vel blive Danseorkesterets tur derefter. Det fortalte han en anden læser, der ville vide, om der var en turné på trapperne.

- Jeg tror vi tager ud til næste forår... Jeg tager nok ud til efteråret med min nye plade, så på den måde kommer jeg ret meget derud a’, håber jeg.

Læs også: Toppen af poppen: Hør alle sangene fra program 1 igen