Smugkig Toppen af poppen: Hør Clemens smadre 'Kom tilbage nu'

I første 'Toppen af poppen'-program er Jørgen Klubien hovedperson. Det betyder, at de øvrige deltagere skal fortolke hans sange.

Du kan allerede nu se snigpremiere på første afsnit af 'Toppen af poppen' på TV 2 PLAY.

Der er to sange, man ikke kan komme udenom, når man siger Danseorkesteret. Den ene er 'Regndans' og den anden 'Kom tilbage nu'.

Derfor bliver begge de to klassikere da også sunget i søndagens premiere på fjerde sæson af 'Toppen af poppen'.

Læs også: Usikre Klubien: Fortryder lidt, jeg sagde ja til Toppen af poppen

Her er det nemlig netop Jørgen Klubien, der er hovedperson, og det er derfor hans sange, som  Wafande, Anne Dorte Michelsen, Clemens, Rasmus Walter, Barbara Moleko og Poul Krebs skal fortolke. 

Læs også: Toppen af poppen: Derfor er Bornholm federe end Caribien

De seks musikere er vidt firskellige i deres tilgang til musikken, og derfor griber de da også udfordringen på helt forskellige måder.

Clemens er kendt som både tekstforfatter og rapper, og han har valgt netop 'Kom tilbage nu', som han piller fra hinanden til næsten uigenkendelighed - til stor begejstring for både Klubien og de øvrige deltagere.

Læs også: Se det nye 'Toppen af poppen'-hold

Hør lidt af Clemens' topfede version af 'Kom tilbage nu' i klippet i toppen af artiklen her.

Og hør hele sangen og de fem øvrige sange i 'Toppen af poppen' på TV 2 søndag den 17. august klokken 20.

Jørgen Klubien: 55 år. Dannede i 1984 bandet Danseorkesteret sammen med Rasmus Kærså og Jacob Andersen. De lavede blandt andet landeplagerne 'Regndans' og 'Kom tilbage nu', som alle kendte i midtfirserne. Han er netop udkommet med sit første soloalbum 'Soul Cowboy'. Ved siden af musikken er Klubien tegner og animator for store tegnefilmsproducenter som Disney og Pixar. Han bor til dagligt i Los Angeles.

Wafande: 31 år. Reggae- og dancehall-sanger, som debuterede i maj 2011 med singlen 'Gi' mig et smil'. Hans første album 'Du ved det' udkom senere samme år. Wafandes andet album 'Nyt land' kom på gaden den 19. maj. Han er desuden aktuel som coach i 'Voice - junior', hvor anden sæson sendes på TV 2 til efteråret. Har en dansk/fransk mor og en afrikansk far og er opvokset i Frankrig, hvor han blandt andet spillede basketball på højt plan. 

Anne Dorte Michelsen: 56 år. Var den ene af de to tøser i 80'er-gruppen Tøsedrengene. Den anden var Maria Bramsen. Gruppen nåede at udgive seks albums, som blev solgt i mere end en million eksemplarer, før de gik i opløsning i 1985. Deres største hits var 'Sig du ka' li' mig' og 'Indianer'. Efter tøsedrengene gik Anne Dorte solo i en række år, før hun i 1992 dannede hun 'kvind-tetten' Venter på far, som sætter fokus på kønsroller og ligestilling med humor. Hun har fortsat sin solokarriere.

Clemens: 34 år. Rapper, som udgav debutalbummet 'Regnskabets time' i 1997. Han har udgivet seks studiealbums og vandt en Grammy for sit andet album 'Den anden verden'. Hans seneste album 'Ingen kender dagen' udkom i 2012. Clemens er kendt for sit sprudlende sprog, og han har derfor også en karriere som tekstforfatter. Han skrev al teksten til en breakdance-version af 'Nøddeknækkeren' i 2003, ligesom han var en af tekstforfatterne, da tv-serien 'Matador' i 2007 blev sat op som musical.

Barbara Moleko: 27 år. Sangerinde og sangskriver, som udgav sin første single 'Gå en tur' i marts 2012. Første soloalbum 'Lykken er...' udkom september 2012. Her fra kender man blandt andet storhittet 'Dum For Dig'. Hun har blandt andet arbejdet sammen med L.O.C. og Lukas Graham. Barbara har en dansk mor og en sydafrikansk far. Hun er vokset op i Mozambique og Sydafrika, før hun som 12-årig flyttede med sin mor til Vanløse. Hun blev mor i november 2013.

Rasmus Walter: 36 år. Tidligere forsanger og guitarist i rockbandet Grand Avenue. Udgav i april 2011 soloalbummet 'Rasmus Walter' med det store hit 'Dybt vand'. Hans andet soloalbum 'Lige her. Lige nu' udkom i marts 2013. Her må singlen 'Endeløst' siges at være det suverænt største hit. Rasmus Walter er født og opvokset i Aarhus sammen med sin tvillingebror Anders, som tidligere på året vandt en Oscar for sin kortfilm 'Helium'.  

Poul Krebs: 58 år. Programmets mest erfarne sanger og sangskriver. Han har gennem karrieren udgivet 23 albums og opsamlinger, som til sammen har solgt mere end en million eksemplarer. Han debuterede i 1979 med albummet 'Efter stormen'. Hans store gennembrud kom dog først i 1995 med albummet 'Små sensationer', hvor alle kunne synge med på 'Sådan nogen som os'. Poul Krebs' seneste album 'Asfalt' udkom tidligere på året.