Læserne: Her er den bedste tv-serieafslutning

Tv-serier kan være svære at afslutte godt, blandt andet fordi manuskriptforfatterne sjældent ved, hvor længe serien får lov at spille, når de først be

Men nogle tv-serier er lykkedes ganske godt med deres finale-afsnit, og for nyligt spurgte vi læserne, hvilken afslutning, de synes, er den bedste. 

Læs også: Top 10: Her er historiens dyreste tv-serier

Her kunne de vælge imellem serierne 'M*A*S'H, 'Six Feet Under', 'Sex and the city', 'Sams Bar', 'The Office', 'Breaking Bad', 'Venner', som alle er blevet rost meget for deres sidste afsnit. 

OBS: Afslutningerne på de nævnte serier bliver afsløret i følgende afsnit

Læs også: Læserne: Her er den dårligste tv-serieafslutning

Med 13 procent af de pt. 2.277 stemmer kom sidste afsnit af 'Sex and the City' på en tredjeplads. Serien begyndte i 1998 og handlede om fire singlepigers op- og nedture i datinglivet og parforholdet i New York. Heldigvis endte alt lykkeligt for både Miranda, Samantha og Charlotte, der alle endte med en mand eller kæreste. Og seriens hovedperson Carrie fik også sin Mr. Big, der til allersidst erklærede hende sin kærlighed. 

Læs også: 'Sex and the City's 107 mænd: Her er de 10 bedste

Den prisvindende 'Breaking Bad'-serie indtager en andenplads med 27 procent af stemmerne. Serien adskiller sig på mange måder fra andre, blandt andet fordi hovedpersonen Walter White er en kriminel antihelt, der faktisk ender med at dø af skudkvæstelser i sidste afsnit. 

Læs også: Her er de første reaktioner på ’Breaking Bad’-finale

Førstepladsen går dog til sidste afsnit af komedieserien 'Venner', der rullede over skærmen i 2006 (Se klip fra afsnittet ovenfor). Efter ti ekstremt populære sæsoner om de seks venner i New York, stoppede serien på toppen af succesen og fik bundet de fleste ender sammen. Monica og Chandler fik tvillinger og flyttede ud af byen men sørgede for at have et værelse til Joey (der dog straks fik en spin off-serie med titlen 'Joey'). Pheobe og Mike flyttede sammen og så endte et af tv-historiens mest berømte par Rachel og Ross sammen til sidst.

Læs også: Det laver 'Venner-stjernerne' i dag

Du kan se en liste over de syv bedste tv-serie afslutninger her.

1.      Venner:   44%

2.      Breaking Bad: 27%

4.      Sex and the city: 13%

5.      M*A*S*H: 10%

6.      Six Feet Under:  2%

7.      Sams bar: 2%

8.      The Office: 2%

Du kan 'Venner' hver aften på TV 2 ZULU kl. 19.05 og du kan se 'Breaking Bad'  TV 2 PLAY.