DONG-sagen: Hvem er Goldman Sachs?

Verdens største investeringsbank, amerikanske Goldman Sachs, har et blakket ry. Ikke mindst på grund af sin skatteunddragelse. Se klip her

I dokumentaren 'Bag dramaet om DONG' beskrives det blandt andet, hvordan investeringsbanken Goldman Sachs opererer via selskabskonstruktioner, der har til formål at undgå skat.

I skattelyet Cayman Islands er Goldman Sachs' selskaber eksempelvis placeret på adressen Ugland House, hvor i alt 19.000 firmaer er registreret. Det har fået den amerikanske præsident Barack Obama til at beskylde Ugland House for "enten at være verdens største bygning eller verdens største hjemsted for skattesvindel". Se videoklip øverst.

Se mere i 'Bag dramaet om DONG' onsdag kl. 21.00 på TV 2 og TV 2 Play - og umiddelbart efter sendes et særskilt interview med finansminister Bjarne Corydon, 'DONG - Corydon i ilden', kl. 21.35 på TV 2 og TV 2 Play

Følg samtidig med på tv2.dk fra kl. 21.00, hvor finansordfører hos Enhedslisten, Frank Aaen, live-chatter med seerne under begge programmer.