Se det nye 'Toppen af poppen'-hold

16x9
Rasmus Walter, Anne Dorthe Michelsen og Barbara Moleko. Foto: po

Der kommer mere 'Toppen af poppen' til TV 2-seerne i efteråret. Syv danske musikere er klar til at fortolke hinandens musik.

I næste uge går optagelserne til fjerde sæson af 'Toppen af poppen' i gang.

Denne gang skal hele syv danske musikere hylde hinanden og ikke mindst hinandens musik.

De syv er denne gang sangerinderne Barbara Moleko og Anne Dorte Michelsen, rapperen Clemens og sangerne Wafande, Rasmus Walter, Poul Krebs og Jørgen Klubien.

Det bliver dermed en god blanding af musikere, som er på vidt forskellige stadier i deres karriere. Nogle af dem er kun lige i begyndelsen, mens andre har mange års erfaring med.

Optagelser i Danmark
I år kommer optagelserne til at foregå under hjemlige himmelstrøg, nemlig på Bornholm.

- 'Toppen af poppen' handler om glæden til og kærligheden ved musik, og i år tager artisterne til Bornholm, fordi det giver god mening at hylde dansk musik på et af Danmarks smukkeste steder.

- 'Toppen af poppen' er mødet mellem vidt forskellige artister, som på tværs af genrer og alder går ombord i hinandens musik – den musik, vi danskere har til fælles og kan synge med på i nye 2014-udgaver, siger TV 2's redaktør på 'Toppen af poppen', Gitte Madsen.

Har valgt sangene på forhånd
Som i de tre foregående sæsoner skal deltagerne bo sammen og spise sammen, ligesom de skal have en masse oplevelser sammen.

Forud for deres rejse til Bornholm har alle valgt ét af hver af de andre musikeres største hits, som de under deres ophold skal overraske hinanden med nyfortolkninger af.

Fjerde sæson af 'Toppen af poppen' sendes på TV 2 til efteråret.

Barbara Moleko: 27 år. Udgav første single 'Gå en tur' i marts 2012. Første soloalbum 'Lykken er...' udkom september 2012. Hun blev mor i november 2013.

Anne Dorte Michelsen: 55 år. Kendt fra 80'er-gruppen Tøsedrengene, som blandt andet havde hittene 'Sig du ka' li' mig' og 'Indianer'. Efter det dannede hun 'kvind-tetten' Venter på far, ligesom hun har sin solokarriere. 

Clemens: 34 år. Rapper, som udgav debutalbummet 'Regnskabets time' i 1998. Han har udgivet seks studiealbums og vandt en Grammy for sit andet album 'Den anden verden'.

Wafande: 31 år. Debuterede i maj 2011 med single 'Gi' mig et smil'. Hans første album udkom senere samme år. Han er aktuel som coach i 'Voice - junior', og hans andet album 'Nyt land' kommer på gaden den 19. maj.

Rasmus Walter: 36 år. Tidligere forsanger i Grand Avenue. Udgav soloalbummet 'Rasmus Walter' i april 2011 og udgav andet soloalbum 'Lige her lige nu' i marts 2013

Poul Krebs: 57 år. Har udgivet 23 albums og opsamlinger, som til sammen har solgt mere end en million eksemplarer. Han fik sit store gennembrud i 1995 med albummet 'Små sensationer'. 

Jørgen Klubien: 54 år. Medlem af Danseorkesteret, som havde hittet 'Regndans'. Han er netop udkommet med sit første soloalbum 'Soul Cowboy'. Han er desuden tegner og har været animator på en række danske og udenlandske tegne- og animationsfilm.