"Donna": Sådan opdagede jeg min mands utroskab

16x9
Tori Spelling sammen med sin ægtemand siden 2006, Dean McDermott. Foto: Scanpix

Skuespilleren Tori Spelling afslører i dokumentarserien 'True Tori', hvordan hun fandt ud af, at rygterne om hendes mands utroskab talte sandt

Skuespilleren Tori Spelling, der gennem mange år spillede rollen som Donna Martin i 'Beverly Hills 90210', fortæller nu i dokumentarserien om sit eget liv 'True Tori', hvordan hun i begyndelsen af året fik vished for, at hendes mand Dean McDermott var hende utro.

Gennem længere tid havde der verseret rygter om, at McDermott havde en udenomsægteskablig affære, men hver gang Tori spurgte ham ud om det, nægtede han.

"Han sagde, at der ikke var sket noget, og bagefter så han på mig, og jeg bemærkede, hvordan hans højre øjenbryn sitrede," bekræfter Tori Spelling over for Radar Online og tilføjer, at hun blev mistænksom, fordi hendes mand aldrig tidligere havde haft en lignende mimik, siden de giftede sig i 2006.

Blev advaret før jul
'True Tori' har netop haft premiere på Showtime d. 22. april, men mange klip fra de kommende afsnit af dokumentarserien er allerede lagt ud på nettet. Heriblandt er der ét, hvor Tori Spelling fortæller, hvordan hun før jul blev advaret af sin udgiver om, at en kvinde skulle have påstået, at hun havde haft en affære med McDermott.
Spelling tog derefter mod til sig og konfronterede sin mand med det.

"Jeg spurgte, hvem han havde 'leget' med i Toronto", siger Tori Spelling i videoklippet om, hvordan hun i første omgang lavede sjov med rygterne.

Da hun endnu engang fik en advarsel om, at hun var offer for utroskab, besluttede hun at spørge sin mand igen.

"Mit hjerte hamrede så hårdt, at jeg knap kunne tale," siger hun om situationen, hvor McDermotts øjenbryn afslørede ham, og hun insisterede på at få sandheden - hvilket fik ham til at indrømme, at en kvinde havde været på hans hotelværelse, men at de bare havde kysset.

"Jeg vidste i samme øjeblik, at det værste var sket. Og jeg udbrød: 'Jeg tror dig overhovedet ikke'",  siger hun.

"Han gennemgik hver eneste lille detalje"
Efter at McDermott ufrivilligt havde afsløret sig selv, krævede Tori Spelling at få hele sandheden, hvis ikke hun skulle forlade ham.

"I løbet af en hel weekend gennemgik han hver eneste lille detalje. Han fortalte mig alt, og jeg lyttede bare. Jeg tror, jeg nikkede, men jeg sørgede for ikke at vise nogen følelser. Jeg ville ikke græde, for han skulle ikke vide, at han havde knust mit hjerte," erkender hun.

Af klip fra 'True Tori' fremgår det desuden, som tidligere beskrevet her på Tvtid, at McDermott var utilfreds med, at parret kun havde sex hver anden uge. Han indvilgede dog på at gå i behandling for sin sexafhængighed, ligesom man i dokumentarserien følger parret, mens de får rådgivning hos en parterapeut.