'Donnas' mand utro: "Jeg kunne aldrig give ham sex nok"

Tori Spelling, der bedst er kendt for sin mangeårige rolle som "Donna Martin" i tv-serien Beverly Hills 90210, fortæller i ny dokumentarserie om sit k

- Det var mit værste mareridt. Jeg var min kone utro, siger Dean McDermott selv i traileren til dokumentarserien ”True Tori”, der får premerie den 22. april på amerikansk tv.

- Jeg var ude af kontrol. Sex var en flugtvej på samme måde som stofferne og alkoholen.

Programmet viser, hvordan den 40-årige skuespillerinde, der de seneste år mest har levet af realityshows, må tage sig af deres fire børn, mens manden kæmper med sine misbrugsproblemer.

- Jeg er rasende, siger hun.

- Jeg kan aldrig give ham nok sex. Han vil aldrig være tilfreds med kun mig.

Selvom Tori Spelling er datter af den stenrige og nu afdøde tv-mand Aron Spelling har hun og manden pengeproblemer, fordi ingen af dem har arbejde for tiden. Tori arvede ellers fire millioner kroner efter sin far, da han døde i 2006.

Tv-serien Beverly Hills 90210 bliver stadig vist om eftermiddag på TV 2 Zulu. Der er nemlig stadig seere til den, selvom det sidste afsnit blev sendt første gang i 2000. Det forklarer tv-serieekspert og tidligere programchef på TV 2 Keld Reinicke.

Husk at tage vores quiz: Hvor godt kender du Beverly Hills?