Sengeekspert: Sådan vælger du en ny seng

Mandagens afsnit af ’Den rene vare’ satte fokus på senge, og umiddelbart efter programmet var eksperterne klar til at svare på alle læsernes spørgsmål

Det er bestemt ikke nemt at vælge ny seng.

Det måtte vært Sigurd Kongshøj Larsen sande i mandagens udgave af forbrugerprogrammet ’Den rene vare’, som satte den genstand, vi alle bruger hver eneste dag, under kritisk lup og testede senge, der koster mellem 1.350 og 57.000 kroner.

I klippet øverst i artiklen kan du se eller gense, hvordan det gik, da kiropraktor og sengeekspert Michael Randsøe gav Sigurd Kongshøj Larsens 10 år gamle madras et grundigt eftersyn, der inkluderede at skære den i stumper og stykker.

Men hvad skal man så gå efter, når man skal finde en ny seng? Er der forskel på en dyr og en billig seng? Og hvor mange år kan man egentlig have en seng, før den skal skiftes ud?

Alt det og meget mere kunne man få svar på, da Michael Randsøe sammen med Michael Holm, der er regional salgschef i luksussengefirmaet Hästens, sad klar ved tasterne til at chatte med tv2.dk-læserne efter programmet. Du kan se alle spørgsmål og svar herunder.