Frøkjærs nye makker: Var ved at gøre noget grimt i bukserne

16x9
Cecilie Frøkjær og Steen Langeberg bliver fast makkerpar i 'Go' aften Danmark' Foto: Carsten Andersen/TV 2

Mandag debuterer Steen Langeberg som makker til rutinerede Cecilie Frøkjær i 'Go'aften Danmark'.

Mandag d. 27. januar vender 'Go' aften Danmark' tilbage efter EM-håndbold-pausen, og det bliver med Steen Langeberg og Cecilie Frøkjær som første nye makkerpar i studiet.
37-årige Langeberg, som siden efteråret har kunnet opleves som vært for ''Go'appetit', rykker dermed en tak højere op i værts-hierarkiet.

- Det er ret vildt, at jeg nu skal arbejde så tæt sammen med Cecilie Frøkjær, som jo er en vanvittig dygtig journalist og vært. Det er jeg selvfølgelig meget stolt over, siger Steen Langeberg til Tvtid og  fortsætter.

- Jeg har jo set hende i fjernsynet, siden jeg gik i gymnasiet. Og dengang havde jeg jo ingen anelse om, at jeg på et tidspunkt skulle stå ved siden af hende. Jeg glæder mig vildt meget.

Kan godt få sved på panden
Steen Langeberg erkender dog samtidig, at han har en del nerver på forud for premieren:

- Jeg kan da godt få sved på panden over, at det er på mandag, vi går i luften.  Da jeg så de første pressebilleder af Cecilie og mig i medierne i går, gik det rigtig op for mig. Heldigvis er Cecilie jo nem og ligetil at være sammen med, og det er meget trygt, at jeg skal arbejde sammen med en, der er så erfaren. Forhåbentlig kan hun hjælpe mig, hvis det skulle gå galt for mig, lyder det fortrøstningsfuldt fra den kommende 'Go' aften Danmark'-vært.

Nervepirrende at lave live-tv
Ifølge Steen Langeberg har hele processen med at blive kørt ind som vært på 'Go' appetit' givet ham et godt indblik i, hvordan 'Go'morgen og Go'aften-programmerne bliver skruet sammen. Ligesom han har fået værdifuld erfaring med live-tv.

- Jeg må indrømme, at jeg var ved at gøre noget grimt i bukserne første gang,  der blev talt ned i øresneglen, og jeg skulle gå på live. Jeg var godt nok meget tør i munden, siger han med et grin og tilføjer.

- Det er stadigvæk nervepirrende - men nu er det på den fede måde. Jeg synes faktisk, det er mere rigtigt at lave live-tv, fordi man ikke kan lave det om. Det er på en måde rart at have friheden til at lave fejl. Det generer mig ikke. Indimellem bliver det lidt for perfekt, når man har mulighed for at redigere i udsendelserne, mener han.

Fedt at afprøve tingene på egen krop
På mandag ændrer 'Go' aften Danmark' samtidig form og kommer til at have et særligt tema i hvert program. I stedet for kun at invitere eksperter ind i studiet og fortælle om emnet, vil værterne også tage ud i virkelighedens verden og lave reportager. Og dét tiltaler Steen Langeberg.

- Jeg synes, det er fedt at få lov til at prøve tingene på egen krop, og da det overordnede emne altid er sundhed, motion og trivsel, er det lige noget for mig, konstaterer Steen Langeberg, som - mens han interviewes af Tvtid - er på vej ud til skøjtehallen i Taarnby for at lære at spille curling (optakt til det kommende vinter-OL, der begynder 6. februar):

-  Jeg glæder mig meget til at prøve, hvordan det er at spille curling - og endda sammen med Camilla Jensen, som har vundet EM-sølv. Tidligere i dag var jeg ude og lære kunstskøjteløb - og det var rigtig svært, skal jeg hilse og sige. Især når man aldrig har prøvet at stå på skøjter, konstaterer han.

Steen Langeberg og Cecilie Frøkjær skiftes med det andet nye makkerpar, Michèle Bellaiche og Nicolai Hansson, om værtsopgaven i 'Go' aften Danmark'. Og hver aften starter én af de fire værter med at   'Go'appetit'.

'Go’ aften Danmark'  vender tilbage mandag d. 27. januar kl. 18.30

'Go’ appetit' sendes fra mandag-fredag kl. 17.20