Nye værtspar i nyt 'Go' aften Danmark'

16x9
Fremover vil 'Go'aften Danmark' blive styret af to værter. Cecilie Frøkjær ses her med Steen Langeberg. Foto: Carsten Andersen/TV 2

Når 'Go' aften Danmark' vender tilbage efter EM-håndbold-pausen på mandag, bliver det med nye værtspar og med nyt fokus på familieliv, sundhed og moti

Når TV 2s faste magasinprogram 'Go’ aften Danmark' mandag d. 27. januar vender tilbage efter en pause under EM i herrehåndbold, vil der hver aften være to værter i studiet.

Ud over at Michèle Bellaiche vil danne fast makkerpar med den nye vært Nicolai Hansson, vil også Cecilie Frøkjær få en mandlig værtsmakker i form af Steen Langeberg (foto øverst t.h.), som seerne indtil nu har oplevet i 'Go' appetit'.

- Vi har gennem længere tid ønsket at have en ekstra vært i 'Go’ aften Danmark', som vi har haft det i 'Go’ morgen Danmark' i alle årene – for at skabe ekstra dynamik i studiet, for at være endnu bedre selskab for seerne og for at kunne lave forproducerede indslag med værterne, siger TV 2-redaktør Jes Schrøder.

Mere fokus på sundhed og trivsel
Ud over at 'Go'aften Danmark' fremover skal præsenteres af værtspar, vil der også komme flere nyskabelser i programmerne - med ekstra fokus på danskernes sundhed, relationer og trivsel.

- Vi tænker sundhed i bred forstand – "sundhed og det, der ligner" – og vi skal give seerne nogle vitaminer, som de kan benytte i deres eget liv. I et af de første programmer sætter vi fokus på, hvad der sker, når vi hyppigt spiser hovedpinepiller. Tager man skade? Bliver vi afhængige af pillerne? Mister de deres virkning efter længere tids forbrug? Det er nogle af de spørgsmål, redaktionen undersøger, forklarer TV 2-redaktør Jes Schrøder.

Fremover vil de fire værter på skift stå for at styre kødgryderne i 'Go' appetit' - og herefter fortsætte som medvært en time senere i 'Go'aften Danmark'.

'Go’ aften Danmark'  vender tilbage på mandag d. 27. januar kl. 18.30

'Go’ appetit' sendes også som hidtil mandag-fredag kl. 17.20