Han er ny vært på 'Go' aften Danmark'

Michèle Bellaiche kan se frem til snart at få selskab i 'Go' aften Danmark' i form af en mandlig medvært. Se her, hvem han er

Tvtid kan nu afsløre, at 'Go' aften Danmark' snart kan byde en ny vært velkommen, nemlig 36-årige Nicolai Hansson, der fra februar skal fungere som medvært til Michèle Bellaiche.

Hansson har allerede en del skærmerfaring bag sig, da han i 2005 og 2006 var vært for børneprogrammet 'Sommer Summarum' og en række juleprogrammer for børn.  Alligevel er han glad for at have en rutineret vært ved sin side.

- Det er en kæmpe støtte for mig, at jeg skal arbejde sammen med en af Danmarks mest rutinerede værter, som Michèle jo er. For jeg er selvfølgelig lidt rusten i det og skal lige finde mine ben igen som tv-vært, siger Nicolai Hansson til Tvtid og fortsætter.

- Heldigvis har Michèle taget godt imod mig, og vi klikker rigtig godt sammen. Så jeg er meget fortrøstningsfuld og sikker på, at det nok skal komme til at gå godt.

"Glæder mig til at give danskerne brugbar hverdagsviden"
Når 'Go' aften Danmark' vender tilbage på mandag efter EM-håndbold-pausen, bliver det samtidig med et nyt koncept, der fokuserer særligt på emner som sundhed, familieliv, kost og motion. Og for Nicolai Hansson rammer det lige ind i de interesser, han har i sit liv.

-  Som småbørnsfar er jeg selvfølgelig interesseret i alt, hvad der angår familielivet. Men jeg ser også meget frem til at beskæftige mig med forskellige ting omkring motion, som jeg selv går meget op i. I det hele taget glæder jeg mig til at give danskerne brugbar hverdagsviden om de emner, der fylder meget i dagligdagen, konstaterer den kommende 'Go' aften Danmark'-vært og tilføjer.

- Jeg er barn af 80'erne, og derfor har jeg jo været vant til at blive bombarderet med gode råd om, at f.eks. light-produkter er det eneste rigtige. Men den nyeste forskning viser jo noget andet, så det er svært at orientere sig. Det bliver derfor vores opgave at hjælpe danskerne med at finde ud af, hvad der er op og ned, når det gælder kost og sundhed, siger  Nicolai Hansson, som desuden vil kunne opleves i 'Go' appetit' på skift med de øvrige værter.

Læs mere om Nicolai Hansson i faktaboksen og se ham "i aktion" i videotraileren øverst på siden.

 

  • er uddannet cand.mag. i historie fra Århus Universitet med sidefag i film og tv.
  • arbejdede fra 2003-2006 i DR’s B&U-afdeling, hvor han bl.a. var vært på 'Sommer Summarum' i 2005 og 2006.
  • blev i 2007 blev tilknyttet produktionsselskabet STV, hvor han blev involveret i DR1’s 'Danmarks Indsamlingen', som han i de seneste tre år har været redaktionschef på.
  • er gift med TV 2-vejrvært Ellen Nybo, som han har sønnen Albert på to år og otte måneder med.
  • tiltræder på 'Go’ aften Danmark' mandag d. 3. februar og er på skærmen første gang torsdag d. 6. februar kl. 18.30.