Her er premieredatoen for 'Badehotellet'

Nu er premieredatoen for TV 2's store dramaserie 'Badehotellet' kommet.

TV 2's nye tv-serie 'Badehotellet' foregår i 1928 og handler om hotelejer Julius Andersen, hans hårdtarbejdende personale, de sjove og rige gæster og ikke mindst den nyansatte stuepige Fie, der møder en helt ny verden på hotellet.

Premiere allerede i december
Serien er skrevet af forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der blandt andet står bag succeser som 'Krøniken' og 'Lykke'.

Og lyder det som noget du godt kunne tænke dig at se, så skal du sætte kryds i kalenderen d. 30 december kl.20. Det er nemlig der første afsnit af serien ruller over skærmen på TV 2.

- Det er svært ikke at juble, når Danmarks ubetinget mest rutinerede forfattere kommer med deres drømmeprojekt. Sådan var det med Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, da de præsenterede "Badehotellet". Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var noget, TV 2 skulle dele med danskerne. Stig og Hanna har skabt en skøn fortælling, der med sin historiske ramme viser Danmark i en brydningstid. En fortælling, der fortjener sin egen tv-serie udtaler V 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang og fortsætter:

 - Den er originalt skrevet, skabt af hjerteblod kombineret med forfatternes store erfaring. Fra første dag har det været en kæmpe fornøjelse at følge det engagement, som fra alle sider er lagt i arbejdet med at realisere projektet.

På rollelisten findes flere prominente danske skuespillere, blandt andre Bodil Jørgensen, Lars Ranthe, Rosalinde Mynster, Cecilie Stenspil, Anne Louise Hassing og mange flere.

Allerede nu kan du få en forsmag på 'Badehotellet' i klippet ovenfor.