Disse stjerner optræder ved 'DMA 2013'

16x9

Stjernerne står i kø for at optræde ved 'Danish Music Awards' lørdag d. 9. november. Se her, hvem du kan glæde dig til at se på scenen

Uanset om du selv skal ind og se 'Danish Music Awards 2013' i Forum i København, eller om du vælger at se live-transmissionen  hjemme fra sofaen, er der lagt op til en kæmpefest af et show.

Ud over uddelingen af de 18 priser, der er i spil ved dette års DMA, samt den særlige Ærespris, er der nemlig også linet en lang række af de hotteste kunstnere anno 2013 op til scene-optræden. Det lover TV 2 i en pressemeddelelse.

Fra Helmig til Loveless
Blandt aftenens stjerner på scenen er Burhan G, der skyder festen i gang med en hyldest til nogle af årets største hits. Thomas Helmig kvitterer for tildelingen af æresprisen i 2012 med en svedig optræden, og Quadron, der er blandt aftenens topnominerede, kommer hele vejen fra Los Angeles for at fyre den af.  

Også Marie Key, der ligesom Quadron står til at kunne gå hjem med flere af de eftertragtede statuetter, indtager scenen i løbet af aftenen. Både TopGunn og Shaka Loveless vil helt sikkert også gøre sig bemærket, og så kommer Rasmus Seebach til at blæse folk omkuld med tv-premieren på sin nye single "Sandstorm". Og mon ikke også Christopher og Mads Langer har en overraskelse i ærmet, når de går på scenen?

Breinholt alle gode gange tre
For tredje år i træk er det Anders Breinholt, som styrer festen i Forum, og han glæder sig:

"Jeg har sagt ja til at være vært for tredje gang, fordi DMA for mig er årets bedste tv-show. Med fare for at lyde lidt patetisk og rørstrømsk så er det, fordi det er et show, hvor musikken er omdrejningspunktet, og det er jo lige noget for en "gammel" radiovært som mig," siger TV 2-vært Anders Breinholt i pressemeddelelsen, og fortsætter:

"Denne begivenhed er "one night only", og det er fedt at være vært, fordi hele Forum denne ene aften summer af forventninger, skuffelser og overraskelser. Det er live, og der er 6.000 tilskuere og hundredetusindvis af tv-seere hjemme i stuerne. Det er bare altid sjovt at være en del af sådan et stort set-up," konstaterer han.

Følg din favorit online
Listen over de nominerede til de 18 priser, der uddeles ved 'Danish Music Awards 2013' kan ses på dma.tv2.dk. Her kan du også læse mere om, hvorfor de forskellige kunstnere er nomineret og ikke mindst stemme på din favorit til Årets Publikumspris.

Siden fredag d. 11. oktober har flere af de nominerede kunstnere på skift overtaget DMAs officielle Instagram-profil (DMA_TV2) og givet deres fans et eksklusivt blik bag kulissen. Stafetten fortsætter frem til d. 9. november, og på selve aftenen vil man blandt andet kunne følge med fra DMA backstage og se reaktionerne fra aftenens vindere og tabere.

'Danish Music Awards 2013' afholdes i samarbejde med TV 2, IFPI og Koda i Forum i København lørdag d. 9. november. Billetter til showet kan købes via billetlugen.dk.  Du kan læse meget mere om selve showet og de nominerede på dma.tv2.dk, ligesom du kan deltage i snakken på de sociale medier ved at benytte #DMA13.

'Danish Music Awards' sendes live på tv lørdag d. 9. november klokken 20.00 på TV 2