Jennifer Aniston: De ville droppe mig som Rachel i ’Venner’

16x9

Folkene bag den populære sitcom gik med overvejelser om at droppe Jennifer Aniston fra ’Venner’ og fik taget billeder af de fem andre venner uden hend

Venner’-stjernen Jennifer Aniston har afsløret, at hun var sikker på, at folkene bag tv-serien ’Venner’ ville droppe hende i rollen som Rachel Green i den populære sitcom fra 1990’erne.

Selv om Jennifer Aniston var blevet castet til tv-serien i 1994, valgte folkene bag tv-serien at fjerne hende fra en billedserie af hele rollebesætningen, inden indspilningerne til den første sæson begyndte.

”Da vi fik taget fælles billeder af alle de medvirkende ved springvandet, bad de mig om at gå væk fra de andre,” siger Jennifer Aniston ifølge Digital Spy.

Startede på film i stedet for
Jennifer Aniston, der endte med at spille Rachel Green i 10 sæsoner, så sig derfor omkring efter andre skuespillerroller og var allerede begyndt at indspille en ny film, fordi hun var sikker på, at folkene bag serien havde droppet hende.

”De vidste ikke, om det var mig, der skulle fortsætte med at spille Rachel eller ej,” fortæller hun.

Heldigvis fik Jennifer Aniston dog lov til at beholde sin rolle som Rachel Green, og ’Venner’, der fortsat sendes om eftermiddagen på TV 2, blev en kæmpe seersucces og en af de mest populære komedieserier nogensinde.  

Rygter om ’Venner’-film
Lige siden det sidste afsnit af ’Venner’ blev sendt i 2004, har der været rygter om, at vennerne skulle gå sammen og lave en biograffilm baseret på tv-serien.

”Jeg savner også serien. Ærlig talt ville jeg gå tilbage til serien, hvis jeg kunne, men jeg tror ikke, at folk har lyst til at se os i dag,” forklarer Jennifer Aniston.

Tidligere har hun indrømmet, at hun ville have ønsket, hvis de ikke havde stoppet serien efter den tiende og sidste sæson. Matt LeBlanc, der i serien spillede rollen som Joey, fortsatte sin rolle i tv-serien ’Joey’. Der blev lavet i alt 236 afsnit af ’Venner’ mellem 1994 og 2004.

Du kan fortsat se ’Venner’ om eftermiddagen på alle hverdage på TV 2