Beverly Hills-stjerner spiller sammen i ny serie

16x9

'Kelly' og 'Donna' fra den populære 90'er-serie 'Beverly Hills 90210' skal spille makkerpar i en ny tv-serie.

Det er 13 år siden, at skuespillerinderne Jennie Garth og Tori Spelling tog afsked efter ti års samarbejde i tv-serien 'Beverly Hills', hvor de spillede henholdsvis Kelly og Donna (se billeder af de to stjerner, fra dengang i billedhjulet ovenfor)

Men nu samles de igen i en ny tv-serie 'Mystery Girls' på kanalen ABC, det skriver magasinet People.

Detektiv makkerpar
Den 41-årige Jennie Garth og 40-årige Tori Spelling skal spille detektiv-makkerparret Holly og Charlie, hvor Holly, der spilles af Spelling, åbner en detektivpraksis og overtaler forstadsmoren Charlie, spillet af Garth, til at hjælpe med.

Serien er inspireret af en gammel 90'er serie, skriver cbsnews.com.

Spelling går i farmands fodspor
Tori Spelling er tilsyneladende gået i sin fars, (produceren bag Beverly Hills) Aron Spellings, fodspor, hun har nemlig også været bag kameraet som medforfatter til serien. Indtil videre er serien en såkaldt 'pilot', hvilket betyder, at ABC først forsøger sig med få afsnit af serien for dernæst at se, om den bliver succesfuld nok til at køre i længere tid.

Sammen med Brian Austin Green (David Silver) og Ian Ziering (Steve Sanders) var Tori Spelling og Jennie Garth nogle af de eneste skuespillere, der var med i samtlige ti sæsoner af den populære tv-serie, der vises alle hverdagseftermiddage på TV 2.

Du kan læse lidt om, hvad Beverly Hills-stjerner lavede efter serien og ikke mindst se, hvordan to af seriens hotteste fyrer ser ud i dag