Top ti: De mest savnede tv-programmer

I anledning af TV 2's fødselsdag bad vi læserne stemme om, hvilke populære TV 2-programmer de savnede mest.

Med 23 procent indtager fredagsunderholdningsprogrammet ' Eleva2eren' en førsteplads. Programmet, der kørte fra 1988-1996 havde blandt andre Ole Stephensen, Michael Meyerheim, Isabella Miehe-Renard, Suzanne Bjerrehuus som værter, og så var det også her vi stiftede bekendtskab med Nina Klinker og skærmtrolden Hugo.

'Lykkehjulet' med Bengt Burg, "Kategorina" (Carina Jensen) og Maria Hirse kommer ind på en andenplads med 20 procent af stemmerne, programmet kørte næsten hver eneste dag i 13 år.

Med 16 ligger endnu et underholdningsshow 'Den Store Klassefest' på tredjepladsen, imens børneunderholdningsprogrammet 'Snurre Snups Søndagsklub', der i de 13 år det kørte (1994-2005) havde Bubber som vært, kommer på en fjerdeplads.

De to satireprogrammer 'Lex og Klatten' og 'Kongeriget' indtager henholdsvis en femte- og sjetteplads med ni og seks procent af stemmerne. Her var det Martin Brygmann, Hella Joof, Paprika Steen og Peter Frødin (Lex og Klatten) samt Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt (Kongeriget), der fik og til at grine.

På syvende- og ottendepladsen kommer endnu to underholdningsprogrammer, nemlig 'Ugen der gak' og 'Den 6. sans' med fem og fire procent af stemmerne.

'Livet er fedt' og talentprogrammet 'Popstars' indtager en niende- og tiendeplads med tre og to procent af stemmerne.

Du kan se hele TV 2's store fødselsdagsshow på TV 2 Play ved at klikke her.

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på play.tv2.dk. Første måned er gratis.