Ny holdopstilling pÄ TV 2

16x9

TV 2 kan nu prÊsentere en ny holdopstilling pÄ chefniveau

For nylig kunne Tvtid berette om, at Maiken WexĂž stopper som kanalchef for TV 2s nichekanaler, Zulu, Charlie, TV 2 FILM og Fri.
Og nu er hendes aflĂžser fundet.

Det bliver nemlig hovedkanalens nuvÊrende programchef, Sune Roland, som rykker til stillingen som kanalchef pÄ TV 2s nichekanaler.

"TV 2s smĂ„ kanaler stĂ„r rigtigt stĂŠrkt i hver deres mĂ„lgruppe, men det mĂ„ aldrig blive en sovepude. Et af vores fokusomrĂ„der de kommende Ă„r er lĂžbende at udvikle nichekanalerne, sĂ„ deres programmer til enhver tid understĂžtter den aktuelle strategi og ogsĂ„ i fremtiden er attraktive for seerne – og til det arbejde er Sune Roland det helt rigtige valg," siger programdirektĂžr Anne Engdal Stig Christensen i en pressemeddelelse.

Thomas Breinholt vender tilbage til TV 2*
I samme ombĂŠring erstattes Sune Roland af en ny programchef for TV 2s hovedkanal, nemlig Thomas Breinholt, som oprindelig blev landskendt for 'Åndernes magt'-programmerne, som han lavede til TV 2 Zulu, og siden har han vĂŠret med til at udvikle programmer som 'Operation X', 'Den sorte box' og 'Zulu DjĂŠvlerĂŠs'. Ligesom han ogsĂ„ har vĂŠret vĂŠrt for forskellige programserier.

"Thomas Breinholt er en af branchens mest kreative tv-folk og har stĂ„et bag et vĂŠld af originale dansk-udviklede programidĂ©er. Seerne efterspĂžrger netop disse typer programmer som modvĂŠgt til de internationale formater, og pĂ„ TV 2 Ăžnsker vi endnu flere nye, stĂŠrke idĂ©er med relevans for seerne. Thomas’ evne til at identificere vigtige dagsordener i samfundet er en central brik, nĂ„r vi nu for alvor gĂ„r i gang med at lĂžfte hovedkanalens nye programstrategi," siger Anne Engdal Stig Christensen og tilfĂžjer.

"At han sÄ samtidig er en dygtig fortÊller, der mestrer tv-sproget og forstÄr at prÊsentere dagsordenerne med et twist, der gÞr dem interessante og sevÊrdige, er endnu en grund til, at jeg er rigtig glad for at kunne byde Thomas velkommen tilbage til TV 2."

Thomas Breinholt fÄr reference til TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, og tiltrÊder 1. december 2013.