Yoga-folk gør grin med Bubber

16x9

Natha Yoga fremstiller Bubber som en baby med sut og blebukser i en karikatur-tegning på deres hjemmeside

Efter gårsdagens beretninger om sekt-lignende forhold i inderkredssen af Natha Yoga-bevægelsen i 'Danmark ifølge Bubber - Sekten?', vender yoga-folkene nu tilbage med en latterliggørelse af TV 2-værten Bubber.

I nogle karikatur-tegninger på hjemmesiden nathayogacenter.dk (se indsat billede) fremstilles Bubber som en baby med bamse, sut og blebukser, mens han kalder en mediterende yogi for "en sekt".

Bubber: - Kan kun trække på skulderen
Bubber lader sig dog ikke så let provokere, men tager situationen med et smil og et skuldertræk:

- Jeg har set tegningerne - hvor de i øvrigt bruger et foto af mit ansigt uden at have rettighederne til det - og jeg kan kun trække på skulderen og smile. For det er jo den måde, de opererer på i deres kampagner, siger Bubber til tvtid og fortsætter.

- Jeg har jo set det før i min research, hvor de har brugt samme metoder mod tidligere medlemmer, især Celia og hendes mand, Carsten, fordi de forlod Natha.

Bubber har heller ikke så meget til overs for filmen 'Natha - At vende sort til hvidt & hvidt til sort', som omtales på hjemmesiden.

- I øvrigt kan jeg se, at de har lagt det, som de kalder for en "dokumentar", ud på deres hjemmeside, hvor Natha-folk interviewer Natha-folk i deres eget produktionsselskab. Det siger jo det hele, konstaterer Bubber.

På Natha Yogacenters hjemmeside (se link-boks nederst på siden) er der desuden lagt en række video-interview ind med nogle af de elever, som går på yoga- og tantra-kurserne, og som kun kommeder med positive ytringer over for foretagendet.

Trods flere henvendelser er det ikke lykkedes tvtid at få en kommentar fra Natha-folkene omkring karikatur-fremstillingen af Bubber.

Susanne Nielsen, suni@tv2.dk