Ekstremt brun tv-læge chokerer svenskerne

16x9

En fast tv-læge har vakt stor opsigt i Sverige med sit højst besyndelige udseende i dagens morgen-tv

- Har han stukket hovedet i en vulkan?!

Sådan lyder en af de mange både sjove og vrede kommentarer, der lige nu oversvømmer Twitter, efter at svensk morgen-tv's faste sundhedskommentator optrådte med en højst besyndelig teint på TV4 i morges.

Det skulle have været et helt almindeligt indslag om sandheder og myter ved rygning i programmet 'Nyhetsmorgon' - Sveriges svar på 'Go'morgen Danmark' - men det var de færreste af seerne, der kunne holde fokus på emnet.

Det skriver Aftonbladet.se.

Den respekterede overlæge Mikael Sandström, der optræder som fast kommentator i programmet, mødte op med en højst besynderlig teint. Make up-artisterne var tydeligvis kommet til kort, og den næsten orange ansigtskulør fik lov at stråle i fuldt flor mod den hvide kittel.

Sandström: Jeg er ikke forbrændt
Mikael Sandström selv forklarer i indslaget, at han blot har været på ferie.

-hemmeligheden ved at sole sig er, at man ikke må bliver forbrændt. Man skal ikke tage en hel masse på én gang, udtaler han.

Og det har ført til en decideret Twitter-storm i Sverige.

"Undskyld mig, men jeg kan ikke tage imod råd om solbadning fra en læge med en solskade som denne. Hvad er det dog for en gang hykleri?" Skriver magasin-redaktør Cimon Lundbjerg på Twitter.

Og han er langtfra den eneste, som er forarget over, at en såkaldt sundhedsekspert optræder med en åbenlyst usund grad af solbrændthed.

Andre griner blot af komiken i Sandströms optræden:

"Hvor har han egentlig solet sig henne? På en anden planet, som ligger nærmere solen? Har han dyppet hovedet i en vulkan?" skriver Kendisbloggeren Isabella Lövengrip på Twitter.

I videoen herunder kan du se hele det berygtede indslag med Mikael Sandström i 'Nyhetsmorgon' direkte fra TV4's hjemmeside.

...

Alice Petersen (alpe@tv2.dk)