Duvå Hall leger "Bubber" i nyt program

16x9

Adam Duvå Hall er forsøgskanin i TV3+'s ultimative guide til Danmarks mest finurlige miljøer

Rigtig mange tv-seere har i de forløbne år fulgt Bubber, mens han har udforsket forskellige subkulturer som f.eks. swinger-miljøet, nynazister og den fordrukne ungdom rundt omkring i det danske land i 'Danmark ifølge Bubber'.

Men nu følger TV3+ trop med endnu en menneskelig forsøgskanin i form af Adam Duvå Hall, som i 2011 var vært for realityprogrammet 'Fristet' på TV3. Han skal blandt andet udforske, hvordan man gebærder sig i overklassen, hvordan man bliver en stjerne, og hvordan livet er som langtidschauffør i trucker-miljøet.

I otte programmer af serien 'De 10 Bud' sendes Duvå Hall i dette forår land og rige rundt for at finde interessante myter, facts og anekdoter - og ikke mindst svaret på, hvordan man gebærder sig i de forunderlige og skæve verdener.

Uskrevne regler og kodekser
"Mulle" skulle i den danske filmklassiker 'Zappa' spise en skovsnegl for at være med i klubben, og på samme måder findes der uskrevne regler og kodekser i de fleste miljøer, hvor man dyrker en særlig interesse og livsstil eller udfører et specielt arbejde.

Og leder man grundigt, findes der sjove anekdoter og skræmmende sandheder i selv de mest usandsynlige miljøer. Det erfarer Adam Duvå Hall, når han blandt andet lærer bud så som "hvis du tilhører overklassen, så skal du holde kæft med det", "agurker er kun for fattigrøve, vegetarer... og singlepiger" samt "fortæl aldrig på forhånd, at en vittighed er sjov".

Spørgsmålet er, om Duvå Hall kan lære at begå sig, hvor end han kommer hen? For eksempel, når han forsøger sig som stjernespiller i en fodbold-storklub og indsat i et fængsel. Se med til foråret på TV3+.

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)