Jul i november på Cartoon Network

16x9

Cartoon Networks kan ikke vente til december og byder derfor igen i år på julekalender og konkurrence i november

I morgen begynder "Jul i november" på Cartoon Networks. Det betyder, at børnene hver eneste dag fra d. 1. til d. 24. november kan se TV-julekalenderen 'Scooby-Doo Mystery Inc' og samtidig deltage i en kalenderkonkurrence om flotte præmier. (Se video-trailer øverst).

For ottende år i træk åbnes der dagligt en luge på www.cartoonnetwork.dk (se link til højre i artiklen), hvor børnene skal svare på et enkelt spørgsmål. Svaret på spørgsmålet findes i aftenens afsnit af TV-julekalenderen.

Hver aften trækkes en vinder, som vil blive annonceret på Cartoon Network den efterfølgende aften. Blandt alle dem, der har svaret rigtig på alle 24 spørgsmål i november, bliver der trukket lod om en kæmpe hovedpræmie.

"Vi fejrer hvert år julen i november på Cartoon Network, fordi det er utrolig populært blandt vores seere. Børn elsker Jul og vores mål er at underholde børn på deres præmisser", siger Peter Solak, Senior Marketing- og kommunikationschef.

Gode præmier hver dag
Den daglige præmie, som udtrækkes blandt deltagerne i konkurrencen på Cartoon Networks hjemmeside, er en goodiebag, der bl.a. indeholder et gavekort til Fætter BR på 1000 kr, Harry Potter filmene: år 1- 7 på DVD, LEGO ® Harry Potter PS2 spil, Scooby-legetøj, et års abonnement til Scooby-bladet og den spritnye 'Cartoon Network JULE Kidz Hits'.

Hovedpræmien må være ethvert barns største drøm: At blive hentet i en limousine af selveste Scooby-Doo og kørt til sin lokale fætter BR, hvor den heldige vinder må fylde en indkøbsvogn med legetøj til en værdi af 10.000 kr.

Se første afsnit af 'Scooby-Doo Mystery Inc' tirsdag d. 1. november, kl. 17.30 på Cartoon Network

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)