'Big Brother' vender tilbage til DK

16x9
Big Brother logo Foto:

Til næste år vender reality-fænomenet 'Big Brother' tilbage på de danske TV-skærme

Over 10 år er der gået, siden reality-formatet 'Big Brother' ramte TV-skærmene herhjemme og navne som "Dildo-Jill", Pil Kragenskjold og Christian Brøns kom på alle danskeres læber.

Med titlen 'Big Brother 2012' præsenterer SBS TV nu programmet i et større og mere spektakulært setup med konstant overvågning 24 timer i døgnet og sendt live på både TV, radio, web og mobil.

Endemol, der producerer programmet, skal ansætte over 100 personer, som skal arbejde på produktionen. Huset kommer til at ligge et sted i Danmark, men præcis hvor, løfter SBS TV og Kanal5 først sløret for på et senere tidspunkt.

"Seerne og lytterne har mulighed for at følge livet i 'Big Brother'-huset præcis hvor og hvornår, de har lyst - der er ingen grænser. Det bliver reality i real time", fortæller Thomas Mygind, Kanalchef for Kanal5.

Tre måneder under konstant overvågning
'Big Brother 2012' bliver i Danmark en mediebegivenhed. Ud over daglige udsendelser på Kanal5 vil 'Big Brother' være massivt til stede med live-streaming på kanal5.dk, på SBS MEDIAs radiostationer The Voice, NOVA fm og Pop FM og på smartphones.

I programmet kommer en udvalgt gruppe personer til at leve under samme tag i tre måneder under konstant overvågning og uden mulighed for at skjule sig. Isoleret fra venner, familie og resten af verden skal de sammen forsøge at overkomme 'Big Brother's daglige udfordringer. Men der er kun én, der kan stå tilbage som vinder.

Med en præmie på en halv million kroner til vinderen kommer det til at handle om taktik og udholdenhed for at "overleve" i huset. Men i 'Big Brother 2012' kommer det også til at handle om kærlighed, oprigtighed, humor og venskab, når deltagerne presses til kanten og udfordres på deres grænser og værdier, lyder det fra Kanal5.

Castingen til 'Big Brother 2012' begynder nu, og alle interesserede kan tilmelde sig på kanal5.dk (se link øverst til højre)

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)