Afsløring: De nye 'Stjernerne på slottet'

16x9

Læs her om det nye kendis-hold, der skal tilbringe fem dage sammen på et fransk slot

For tredje år i træk kan seerne være med på første sildebens-parket, når fem kendte danskere drager til Nordfrankrig for at tilbringe fem dage tæt sammen på det maleriske slot Hâttonchatel Château.

Holdet består i år af skuespilleren Paprika Steen, 'Go'morgen Danmark'-vært Mikkel Beha Erichsen, tidligere 'Vild med dans'-vært Andrea Elisabeth Rudolph, håndboldspiller Lars Christiansen og skuespiller Thomas Bo Larsen.

'Stjernerne på slottet' byder i år på seks programmer, hvor seerne som vanligt vil kunne opleve de fem hovedpersoner i en række udfordringer, samtaler og situationer, som de garanteret aldrig har været ude for før.

"Jeg var stiv af skræk"
TV 2-vært Mikkel Beha Erichsen (foto yderst t.v.), der normalt er svær at skræmme, indrømmer over for TVTID.dk, at han var temmelig angst ved tanken om at skulle deltage i programmet, som går tæt på deltagerne og deres stærke og svage sider.

"Jeg var stiv af skræk, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med i programmet. For det er jo altid spændende, hvad der kommer til at ske, når man skal være tæt sammen med nogle mennesker, man ikke kender i forvejen - 24 timer i døgnet," siger Mikkel Beha Erichsen og tilføjer.

"Men jeg har jo sejlet meget. Så jeg har prøvet, at man putter en håndfuld mennesker ned i en lille båd og sejler over Atlanten sammen. Det er jo lidt det samme," griner den 45-årige 'Go'morgen'-vært, som er søn af eventyreren og Nordkaperen-kaptajnen Troels Kløvedal. Mikkel tilstår dog samtidig, at han nu er lige så bange for at skulle se sig selv på skærmen, som han var for at sige ja til Frankrigs-turen.

'Stjernerne på slottet' har sæsonpremiere tirsdag d. 25. oktober kl. 20.00 på TV 2

Susanne Nielsen (suni@tv2.dk)