Nøhr bange for at se sig selv på TV

16x9

Sangeren Rasmus Nøhr ser aldrig sig selv i fjernsynet. Han bliver nemlig nervøs og svedig hver gang

Rasmus Nøhr har lige været aktuel i 'Vild med comedy' på TV 2 Zulu, hvor han var meget nervøs for at optræde på scenen i Comedy Zoo. Nogenlunde samme følelse får han, når han ser sig selv på TV.

"Jeg bryder mig ikke om at se mig selv. Jeg bliver nervøs og kommer til at svede. Der er meget på spil, når så mange mennesker ser det," siger Rasmus Nøhr til TVTID.dk.

Kan gøres til nazist
Sangeren, der hittede med ørehængeren 'Sommer i Europa', forklarer usikkerheden med, at han ikke har nogen kontrol over det endelige resultat, når han medvirker i TV-programmer.

Derfor har han ikke nødvendigvis tænkt sig at se de nye afsnit af 'Toppen af poppen', som er det næste program, han medvirker i, og som har premiere i morgen på TV 2.

"Man får sagt mange ting i løbet af en uge, så klipperne kan sikkert gøre os alle til supernazister eller søde og rare personer. Det er nervepirrende"

Rasmus Nøhr har nu et døgns tid til at få styr på nerverne. Ellers er der formentlig beroligende ord at hente hos Sys Bjerre, Lina Rafn, Søs Fenger, Joey Moe, Anne Linnet eller Brødrene Olsen, der også medvirker i sangprogrammet.

'Toppen af poppen' har sæsonpremiere i morgen, tirsdag d. 23. august kl. 20.00 på TV 2

Kasper Skov Jensen