'Vild med comedy' til USA

16x9

Også i USA skal kendte mennesker nu forsøge sig som komikere, ligesom man kan se det i det nye TV 2 Zulu program

TV2 Zulu havde i går premiere på underholdningsprogrammet 'Vild med Comedy',og nu skal programmet også laves i en amerikansk version, som den canadiske komiker Howie Mandel står bag.

Mandel skal producere programserien, hvor en række kendisser med bare fem dages forberedelse forsøger sig som stand-up-komikere.

Programmet udfylder et hul
I USA bliver titlen 'Celebrity Stand-Up' og Mandel mener, konceptet fylder et regulært hul:

"Der er virkelig intet, der bare minder om 'Celebrity Stand-Up'på amerikansk TV", siger den tidligere stand-up'er og fortsætter:

"Jeg ser konceptet som en kløgtig og helt unik videreudvikling af det dybdeborende kendis-interview. Deltagere er nødt til at se på deres egen tilværelse for at kunne skrive sketches, og de er tvunget til at gå uden for deres sædvanlige tryghedszone. Resultatet bliver meget råt og ærligt fjernsyn".

Vender tilbage til sine rødder
Programmet giver Mandel mulighed for at vende tilbage til sine rødder på den canadiske stand-up-scene i 1980erne. Siden dengang har komikeren været vært på programmer som 'Deal or No Deal' og dommer i talentkonkurrencen 'America's Got Talent'.

I første udgave af 'Vild med Comedy' kunne Zulu-seerne opleve Pelle Hvenegaard på slap line, og i aften er det så Thomas Bo Larsens tur til at prøve kræfter med stand-up-genren.

Se 'Vild med comedy på TV 2 Zulu mandag-torsdag kl. 21.20 og 21.50

Louise Vilsbøl / WENN