'Bremen'-gæstevært: "Svært at være sjov på kommando"

16x9

I morgen aften er Louise Mieritz gæstevært på 'Live fra Bremen'

Louise Mieritz (til venstre i topbilledet) har både haft roller på teatret, i film og på TV, men i morgen aften står hun over for en udfordring, der gør hende særligt nervøs - hun skal være sjov på direkte TV.

Skuespillerinden, der blandt andet har medvirket i TV-serierne 'Edderkoppen' og 'Nikolaj og Julie' og i film som 'Idioterne', 'Den store dag' og 'Direktøren for det hele' skal nemlig være gæstevært på TV 2s satireprogram 'Live fra Bremen'.

Vi skal alle være sjove
TVTID har talt med Louise Mieritz om hendes gæsteoptræden i morgen. Vi starter med at spørge, om hun er nervøs?

- Jeg er meget nervøs, men jeg læner mig op ad alle de andre gode skuespillere, som er en del af 'Live fra Bremen holdet'. Jeg indgår jo i et hold, hvor vi sammen skal være sjove, siger Louise Mieritz, og fortsætter;

- Jeg regner med at klare den. Ellers må jeg bare smile charmerende, og så regne med, at folk griner af den sjove paryk og de skæve tænder.

Humor er et pres
Louise Mieritz har haft adskillige skægge roller i løbet af sin karriere, men hun har ikke prøvet at være satiresjov foran et live-publikum. Vi spørger hende, om det er svært som skuespiller at være sjov?

- Nu har jeg jo prøvet at være sjov som skuespiller før. Så det er noget, jeg er trænet i. Men det er svært at være sjov på kommando. Det er et stort pres, der ligger på én, når man sådan skal få folk til at grine. Især, når det er live.

TVTID slutter med at spørge ind til, hvad vi kan vente os i 'Live fra Bremen' i aften, men her bliver vi ikke meget klogere.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der kommer til at ske endnu. Jeg har ikke fået nogen tekster. Så jeg kan ikke løfte sløret for så meget. Desværre, slutter Mieritz.

Vind billetter
'Live fra Bremen'-holdet trækker lod om 2 x 7 billetter til showet i morgen aften. For at være blandt de heldige skal du gå ind på 'Live fra Bremens' fanside på Facebook og skrive et lille rim eller digt med Louise Mieritz' navn i.

Følg linket oppe til højre i denne artikel for at komme til 'Live fra Bremens' fanside.

Se 'Live fra Bremen' med Louise Mieritz i morgen aften kl. 21.00 og kl. 22.00 på TV 2

Bjarke Hansen