Ines forlader 'Danske Hollywoodfruer'

16x9
Ines Foto:

Ines Romero vil ikke være med i den nye sæson af 'Danske Hollywoodfruer', da hun ikke længere bryder sig om "showets image".

Ines Romero, der er kendt for at vise sit fashionable liv frem i TV3-serien 'Danske Hollywoodfruer', vil ikke være med i den kommende sæson af serien. Det skriver hun i sin blog på MSN Starlounge.

"Under forhandlingerne for sæson to var jeg udsat for mange ubehagelige og uprofessionelle ting, som jeg ikke vil gå i dybden med her. Men det var nok til at skabe en meget negativ og anstrengt stemning i forbindelse med showets image, og den retning det kommer til at gå i," skriver Ines i bloggen.

Vil hellere fokusere på sit bryllup
Ifølge Ines Romero bryder hun sig ikke om den måde, 'Danske Hollywoodkvinder' fremstiller hende selv og de øvrige kvinder i serien på.

"Det er ikke et image, som viser danske kvinder, som jeg ser dem: Stærke, intelligente, uafhængige, modne og positive. Det er ikke en retning, som jeg bryder mig om, eller et image, der passer mig personligt," skriver Ines og tilføjer:

"Mit liv med Tony og vores bryllup næste år er noget meget positivt, som jeg hellere vil bruge min energi på, og vi har en del TV-interesse om det, som vi nu fokuserer på."

Ines Romero bor sammen med kæresten Tony, som er musiker, i velhaver-kvarteret Bel Air. Første sæson af serien sluttede med, at Tony friede til hende. Men brylluppet får vi altså ikke at se i den nye sæson af 'Danske Hollywoodfruer'.

Susanne Nielsen