Lisa Lents: Jeg er enormt genert!

16x9
Lisa Lents­aftenkjole Foto:

Lisa Lents kan for øjeblikket opleves på tre danske TV-kanaler. Ikke mindst på TV 2, hvor hun medvirker i både 'Stjernetræf' og 'Vild med dans'. I sidstnævnte er hun allerede udråbt til vinder-favorit og ballets dronning. Men i virkeligheden er Lisa en meget genert person.

Vi ved efterhånden rigtig meget om russiskfødte Lisa Lents, der er regerende Europamester i taekwondo og sidste års Miss Danmark. Hun kan netop nu opleves i tre forskellige programmer, hvor hendes grænser prøves grundigt af. Det ene er TV3s 'Fangerne på Fortet', hvor vi bl.a. har set Lisa græde, efter at hun skulle balancere hen over en tynd line 20 meter over jorden. Hun lider nemlig af voldsom højdeskræk. De to andre programmer er på TV 2 og er også grænseoverskridende - på hver sin måde.

Dans er følelser og skuespil
I 'Stjernetræf' har den 22-årige skønhedsdronning flere gange fået sin sag for, bl.a. ved at skulle svømme i åbent hav - for hun er ikke særlig glad for vand. I 'Vild med dans' er det andre grænser, der skal overskrides, bl.a. det at være direkte "på" og optræde for hele familien Danmark fredag aften.
"Jeg har altid været enormt genert, og i dans kan man ikke gemme noget. Det er følelser og skuespil det hele, og jeg kan godt blive meget genert, når jeg for eksempel skal kigge Michael dybt i øjnene," fortæller Lisa Lents med sin klukkende latter.

Udfordringer giver udvikling
Men netop det at Lisa hele tiden prøver sine grænser af, hjælper hende med at overvinde genertheden.
"Jeg kan godt lide at presse mig selv, både fysisk og mentalt. Det er derfor, jeg deltager i alle de programmer. Det er enormt spændende, og jeg udvikler mig rigtig meget," fortæller Lisa.

Vært for musikprgram
Ud over at være deltager i en række TV-programmer er Lisa Lents også vært for musikprogrammet The Vibe på DK4 mandag eftermiddag. Her præsenterer hun både ny og ældre musik primært inden for genrerne R&B, HipHop og pop. Lige nu holder Lisa dog pause fra jobbet på DK4, mens hun træner til 'Vild med dans', men hun har planer om at satse endnu mere på værtsrollen i fremtiden.
"Min drøm er at blive fuldtids-TV-vært, og jeg er for øjeblikket ved at blive oplært til at være sportsreporter på DK4. I fremtiden kunne jeg godt drømme om også at komme inden for underholdningsbranchen," siger hun.

Familien er meget stolt
Med al den medie-eksponering Lisa Lents får, er hendes familie selvfølgelig pavestolte. Især 'Vild med dans' er det helt store hit.
"Jeg tror, mine forældre har set klippet, hvor Michael og jeg danser vals, cirka hundrede gange på nettet," fortæller Lisa, som også får opbakning af både sin søster Edina, sin kæreste og nogle venner, som har været inde og se hende live i 'Vild med dans'-studiet både til premieren og i aftes.

Oplev Lisa Lents i:

Vild med dans, fredag kl. 20.00 på TV 2.

Fangerne på Fortet, lørdag kl. 20.00 på TV3.

Stjernetræf, søndag kl. 20.00 på TV 2.

Susanne Nielsen