Gensyn med Den Store Klassefest

16x9

Seernes valg faldt på Kamilla og klassefesten

51% af stemmerne i Seernes valg faldt på et afsnit af Den Store Klassefest

TV2 holder 20 års jubilæumsfest d.1. oktober, men allerede på lørdag starter nostalgien. Således kunne folk ved hjælp af en afstemning på TV 2´s hjemmeside selv stemme sig til ét ud af tolv mulige TV 2 programmer fra de sidste 20 år, som de gerne ville se lørdag aften. Seerne kunne vælge imellem 4 Scenen er din-finaler, fire afsnit af Den Store Klassefest og fire afsnit Venner for Livet. Men trods den hårde konkurrence, så stemte overvældende mange seere for et gensyn med programmet, hvor to kendte mennesker, og deres respektive skoleklasseårgange, samles for at dyste mod hinanden om en rejse til et eksotisk sted.

Programmet der løb med den 51% store seersejr, var det afsnit af Den Store Klassefest fra 1999, hvor Hans Pilgaard dyster mod Jan Linnebjerg. Men også afstemningens andenplads gik til et afsnit af Den Store Klassefest.

En hyldest til Kamilla
Den overvældende seeropbakning til netop dette program, skal måske også ses som en hyldest til Kamilla Bech Holten, der døde i lørdags efter længere tids kræftsygdom. Kamilla Bech Holten, som dengang hed Kamilla Gregersen, fik sit helt store folkelige gennembrud som vært på Den Store Klassefest. Men selvom det nok bliver et sørgmodigt gensyn med den livsglade Kamilla på lørdag, så glæder vi os alligevel.

Se Den Store Klassefest på TV 2 på lørdag kl.20.00

Bjarke Hansen