Dollhouse også på nettet

16x9

Joss Whedon har allerede planlagt webafsnit af sin nye store serie

Joss Whedon har allerede planlagt webafsnit af sin nye store serie.

Buffy-bagmanden har store planer for sin nye serie Dollhouse, der har Eliza Dushku i hovedrollen.

"Vi har planlagt at lave en serie af webafsnit - bogstaveligt talt en hel sæson med dem," siger Joss Whedon. "Vi vil gerne lave et webafsnit for hvert tv-afsnit, men om det lykkedes, må vi vente med at se."

Det er usædvanligt at producere sådan et stort antal webafsnit, men da Joss Whedon har en massiv fanskare online, er det ikke overraskende.

Senest har Joss Whedon også lavet en online-musical med den herlige titel, Dr. Horrible's Sing-Along-Blog.

Hvordan web-afsnittene kommer til at forme sig vides endnu ikke, men det har givetvis givet lidt problemer, at Whedon netop nu er i gang med at lave et nyt pilotafsnit af serien - den første version blev dømt for mærkelig af selv David Lynch. Han er derfor selv gået med til at skyde et nyt pilotafsnit, der bedre forklarer hele præmissen med serien. Kort fortalt kommer serien til at handle om mennesker, der arbejder som "dukker". Det vil sige, at folk hyrer dem til bestemte formål, og når de så vender tilbage til "Dollhouse", får de deres hukommelse slettet.

Man skal ikke blive nervøs for, at serien ikke bliver til noget - Whedon måtte i sin tid også skyde pilotafsnittet af Buffy om, og den endte alligevel med at køre i otte sæsoner.

Michael Viftrup