Gossip Girl indtager Kanal 4

I 1990'erne var det Beverly Hills 90210, der skildrede en række stenrige teenageres dagligdag og dertil hørende problemer i Los Angeles. Nutidens "Beverly" finder sted på en fin privatskole for det pænere borgerskabs børn i New York, og kalder sig Gossip Girl.

Serien er klar til dansk premiere på Kanal 4 fra den 23. juni og vises herefter hver mandag kl. 20.00

Seriens tagline er "Du er ingenting, før der bliver snakket om dig" og det involverer jo garanteret både sladder og skandaler. Serien følger en gruppe unge elever fra den samfundsmæssige elite, der alle kæmper med traditionelle teenageproblemer bag den pæne facade. Alle seriens unge mænger sig med de rigtige mennesker og det bedste, der kan ske er at blive nævnt i en blog, der skrives af en person, der netop kalder sig Gossip Girl, der spilles af Kristen Bell. Ingen kender dog Gossip Girls sande identitet.

Serien er krydret af en række unge, talenfulde og meget smukke skuespillere og sammen med det hippe look og det moderne soundtrack er serien blevet meget populær i hjemlandet. Derfor var den også nomineret til en People's Choice Award efter første sæson fra 2007.