'Rita' vender tilbage: Er det her det pinligste øjeblik nogensinde?

Se de to første sæsoner af 'Rita' på TV 2 Play Som beskrevet for nylig på tv2.dk lanceres tredje sæson af den populære tv-serie om folkeskolelærere

Se de to første sæsoner af 'Rita' på TV 2 Play

Som beskrevet for nylig på tv2.dk lanceres tredje sæson af den populære tv-serie om folkeskolelæreren 'Rita' i et samarbejde med streaming-tjenesten Netflix.

Nu er det så også afsløret, at den længe ventede sæsonpremiere skydes i gang mandag d. 16. marts kl. 20.00 på TV 2.

Som optakt til den nye sæson kan du her nedenfor se en række højdepunkter fra de to foregående sæsoner og deltage i afstemningen om, hvilket af de otte udvalgte øjeblikke, der har været det hidtil pinligste for den fandenivoldske skolelærer Rita Madsen, spillet af Mille Dinesen.

1. Rita opdager, at hendes søns svigerfar er hendes gamle ungdomskæreste
Lige fra det allerførste afsnit af første sæson blev seerne introduceret for en række pinlige episoder, som Rita mere eller mindre frivilligt rodede sig ud i. Et af øjeblikkene opstod, da Ritas ældste søn, Ricco, introducerede sin kæreste Bittens forældre for sin mor og søskende. For her måtte en sjældent mundlam Rita konstatere, at Riccos nye svigerfar var hendes ungdomskæreste Tom (Carsten Nørgaard).
Se videoklip øverst på siden.
 

2. Rita knalder med skolelederen Rasmus på hans kontor
I det allerførste afsnit introduceres seerne ligeledes for Ritas frivole sexliv, som blandt andet omfatter stående sex med skolelederen Rasmus (Carsten Bjørnlund) - hen over dennes skrivebord - midt i skoletiden.

3. Rita fortæller et forældrepar ved en skole-hjem-samtale, at deres datter er irriterende
At Rita altid taler lige ud af posen, og at det indimellem kan blive en smule pinligt, demonstrerer hun ligeledes i første sæsons første afsnit, hvor hun ved en skole-hjem-samtale med forældrene til den særdeles pligtopfyldende og noget gammelkloge elev, Rosa, fortæller dem, at deres datter er møgirriterende.

4. Rita har sex på et toilet med en af sine elevers far
En af de absolutte højdespringere på Ritas i forvejen skyhøje pinlighedsskala er episoden, hvor hun på en bar flirter så meget med en af de mandlige gæster, at de ender med at have sex på dametoilettet. Situationen går dog hen og bliver særdeles pinagtig, da Ritas sexpartner viser sig at være hendes elev Rosas far.

5. Ritas søn Jeppe fortæller ved en skole-hjem-samtale, at hans mor larmer under sex
En noget uvant situation for Rita opstår, da hun selv skal stå skoleret under en skole-hjem-samtale med sin yngste søn, Jeppe. Han afslører nemlig over for Ritas lærerkolleger Hjørdis og Jonas, at hans mor er så højlydt under sex, at han ikke kan koncentrere sig om sine lektier.

6. Rita taler med sin søn Jeppes svigerforældre om analsex i et supermarked
Rita glemmer indimellem, at hendes eget frisindede forhold til sex ikke altid falder i god jord hos andre. Dét erfarer hun bl.a. under en indkøbstur sammen med sin homoseksuelle søn, Jeppe, og hans kæreste, David. Hun kommer nemlig til - på en meget direkte facon - at afsløre over for Davids uvidende forældre, at deres søn er bøsse. Se hvordan i videoklip ovenfor.

7. Rita kommer til at afsløre affære med ungdomskæresten Tom via babyalarm
I sjette afsnit af anden sæson går det helt galt, da Rita under en familiefest kommer til at afsløre over for sin ungdomskæreste Toms kone, Jette, at de to for nylig har haft en affære. Samtidig får hendes nuværende kæreste, skolelederen Rasmus, også at vide - via babyalarmen - at hun ikke ligefrem er lidenskabeligt forelsket i ham.

8. Forelsket elev læser kærlighedsdigt op til Rita - foran hele skolen
I sjette afsnit af anden sæson opstår endnu en pinlig situation for Rita, da en af hendes elever bliver så forelsket i hende, at han læser et kærlighedsdigt af Tove Ditlevsen op for hende - og hele resten af skolen.

Hvilket af de udvalgte øjeblikke er det pinligste? Deltag i afstemningen ovenfor.

Tredje sæson af 'Rita' har premiere mandag d. 16. marts kl. 20.00 på TV 2 - varm op med de to første sæsoner lige nu på TV 2 Play