Cecilie Frøkjær stopper på 'Go' aften Danmark'

16x9
Cecilie Frøkjær på optagelser til 'Danmarks dejligste slotshoteller'. Foto: Thomas Ravn/TV 2

Efter fire år på 'Go' aften Danmark' tager Cecilie Frøkjær nu afsked med det populære aftenmagasin og kaster sig over andre værtsopgaver på TV 2

TV 2s kendte og populære ansigt gennem snart 20 år, Cecilie Frøkjær, har besluttet at holde en længere pause fra værtsjobbet på det daglige magasinprogram ’Go’ aften Danmark’.

Se også: Frøkjær: Derfor stopper jeg som vært på 'Madklubben'

I stedet kaster den 46-årige journalist sig nu over en række værtsopgaver på forskellige primetime-udsendelser på TV 2, hvoraf det første er ved at blive optaget.

’Danmarks dejligste slotshoteller’ er nemlig i fuld gang over hele landet netop nu, og her er Cecilie Frøkjær med til at fortælle dansk kulturhistorie. Det sker, når hun besøger udvalgte danske slotte sammen med to eksperter, etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme samt service- og oplevelseskonsulent Jacob Rais - begge kendt fra 'Danmarks dejligste badehoteller'.

Sover i himmelsenge
"I programmerne fortæller vi de drabelige, spændende, uhyggelige og romantiske historier om de mennesker, der har levet på slottene. Vi ser også på, hvad de steder kan lære os om danmarkshistorien og de tråde, der væver sig fra dengang og helt op til det liv, vi moderne mennesker lever i dag," siger Cecilie Frøkjær til TV 2s Medienyt og tilføjer, at hun også af andre grunde holder af slots-besøgene:

Se også: Frøkjær: Jeg var bekymret for mit hjerte

"Jeg sover i himmelsenge, får serveret herlige middage og dykker ned i fantastiske fortællinger. Jeg tror ikke, jeg kan komme i tanke om én eneste ting, der gør, at man skulle sige nej til denne opgave," konstaterer Cecilie Frøkjær med et smil.

Vært for 'Knæk Cancer Live' og årskavalkade
Cecilie Frøkjær, som desuden er i gang med at planlægge en ny programserie til næste år, kan også opleves på skærmen i to store tv-shows i år. Det gælder indsamlingsshowet 'Knæk Cancer Live' og TV 2s årskavalkade.

Den populære ’Go’ aften Danmark’ har officielt sin sidste værtstjans på programmet fredag aften, men vil dog få endnu et par vagter igen i Knæk Cancer-ugen, hvor ’Go’ aften’ sætter fuldt fokus på kræft og på mulighederne for at forebygge og helbrede sygdommen. 

Cecilie Frøkjær ser frem til de udfordringer, hun har ønsket sig - og nu får - hos TV 2.

"Jeg glæder mig til et nyt og anderledes arbejdsliv og til en række nye tv-oplevelser sammen med danskerne," lyder det fra Frøkjær, der sammenlagt har været vært på  ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Danmark’ i 18 år.