Fangerne: Se et klip fra næste afsnit

Du skal vente fjorten dage, før næste afsnit vises på tv - men her kan du få et smugkig.

Kristian er kendt for det opsigtsvækkende tyveri af Rembrandt-maleriet "Dameportræt", men han har flere andre domme på sit cv. Lige nu er han sigtet for indsmugling af automatvåben og har siddet varetægtsfængslet i syv måneder. Kristian hævder, at han er uskyldig, og nu får han langt om længe chancen for at bevise sin uskyld i retten.

Carsten afsoner en dom på 2,5 års fængsel for grov vold mod sin ekskæreste. Under et kort ophold i et åbent fængsel fandt han en ny kæreste, og i dag kommer hun på besøg.

Afsnittet vises den 12. marts kl. 21:25, men hvis du ikke kan vente så længe, så kan det ses allerede nu på TV 2 PLAY: Se 'Fangerne' på TV 2 Play

ADGANG TIL TV 2 PLAY
Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Windows Phone Store og Windows Store (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.