Kronprinsen på dybt vand i tv-program

På mandag er der fornemt besøg i tv-serien ”Mit Danmark”: Kronprins Frederik kommer på visit.

Kronprins Frederik er en garvet sejlmand, der blandt andet har gjort sig bemærket som kapsejler med deltagelser i DM og VM i dragesejlads. På mandag den 2. december er hans gæst på Troels Kløvedals legendariske skib Nordkaperen i tv-serien ”Mit Danmark”.

Men sejladsen med Troels Kløvedal byder også på andet end blot en tur på bølgen blå. For kronprinsen får også lov til at lege vragdykker, når der skal findes interessante objekter på et sunket skib fra cirka 1707, der ligger i Guldborgsund mellem Lolland og Falster.

I klippet foroven kan du se med, når kronprinsen dykker ned til vraget og finder en jomfru i det dybe (kronprinsen omtales som ”dykker 1”, mens han er under vandet).

Hvis du vil se hele programmet med kronprinsen, så kan det ses på TV 2 Play: Se Mit Danmark på TV 2 Play.

ADGANG TIL TV 2 PLAY
Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på play.tv2.dk. Første måned er gratis.