TV: Få det første smugkig på 'Badehotellet'

Tvtid kan nu vise den første trailer fra TV 2s nye, store seriesatsning 'Badehotellet'

Fans af tv-serier som 'Krøniken' og 'Matador' kan godt begynde at glæde sig. For TV 2s nye, storstilede dramaserie 'Badehotellet' indeholder mange af de elementer, som seerne elskede i de to meget populære Danmarks-portrætter fra en svunden tid.

I det første smugkig på TV 2-serien, som kan ses i video-traileren øverst på siden, afsløres nogle af de handlingstråde, som bliver gennemgående i 'Badehotellet', deriblandt intriger og kærlighedsaffærer mellem hotelgæsterne indbyrdes og de lokale beboere ved den nordjyske vestkyst.

Blandt de mange kendte navne på rollelisten i tv-serien, som indledes først i 1920'erne, er Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Lars Ranthe, Birthe Neumann, Waage Sandø, Anne Louise Hassing og Bjarne Henriksen. I de tre bærende hovedroller ses de unge skuespillere Rosalinde Mynster (Fie), Amalie Dollerup (Amanda) og Morten Hemmingsen (Morten).

'Badehotellet' er skrevet af forfattermakkerparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, der tidligere har stået bag serier som 'Krøniken', 'TAXA' og 'Lykke'.

'Badehotellet' får premiere først i det nye år på TV 2