Se klippet: TV 2-værter i vild Ally McBeal-dans

Se klippet, hvor nogle af TV 2's mest populære værter kaster sig ud i en vaskeægte Alle McBeal-dans.

TV 2's værter Poul Erik Skammelsen, Natasja Crone og Per Christiansen og jægersoldaten B.S. Christiansen har valgt at fejre TV 2's 25 års fødselsdag med stil. Sammen leverede de en fornem dans, også kendt fra tv-serien Ally McBeal, til TV 2's Store Fødselsdagsshow, der blev fejret i Odense Congress Center. De fire TV 2-værter bliver dog væltet omkuld - i bogstaveligste forstand - af Vild med dans-dommeren Jens Werner, der springer frem fra toiletdøren til allersidst.

Se klippet af værternes Ally McBeal-dans ovenfor.

Du kan se hele TV 2's Store Fødselsdagsshow på TV 2 Play ved at klikke her.

Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på play.tv2.dk. Første måned er gratis.