Blomsterberg og Laudrup i Vild med dans

16x9
Mette Blomsterberg og Mads Laudrup. Foto: Scanpix/TV 2

Mette Blomsterberg og Mads Laudrup er blandt de 12 kendte dansere, der skal være med i jubilæumssæsonen af det populære TV 2-program.

Mette Blomsterberg og Mads Laudrup er blandt de 12 kendte dansere, der skal være med i jubilæumssæsonen af det populære TV 2-program.

Livet bliver ekstra sødt for i Michael Olesen i årets ’Vild med dans’.

Den professionelle danser skal nemlig danse med den populære konditor og kagebogsforfatter Mette Blomsterberg. Det meddeler TV 2 i dag i en pressemeddelelse, hvor også 24-årige Mads Laudrup bliver bekræftet som deltager.

Den unge fodboldspiller og søn af Michael Laudrup skal danse med Claudia Rex, som dermed får sin anden fodboldspiller i karrieren. For tre sæsoner siden dansede hun med Patrik Wozniacki og fik en fjerdeplads.

Elsker at danse
43-årige Mette Blomsterberg er blandt andet kendt som vært på DR-programmet ’Det søde liv’ og dommer i ’Den store Bagedyst’. I dag driver hun butikken 'Blomsterbergs kage- og dessertbutik' i det indre København.

Mads Laudrup har tidligere været på kontrakt i FC København, ligesom han har spillet i HB Køge. Nu spiller han i anden divisionsklubben FC Helsingør.

Lige så forskellige som de to er ud fra deres erhverv, lige så forskellige er de i deres tilgang til dans.

Mette Blomsterberg er allerede på forhånd pjattet med at danse.

- Jeg er ikke sindssyg god på et dansegulv, men jeg elsker at danse - og gerne sammen med min mand. Jeg er et livsglad menneske, og når der er fest, så er jeg aldrig den sidste til at komme ud på dansegulvet, siger konditoren.

Helt grøn
Mads Laudrup er derimod ikke den store danser. Hos fodboldfamilien Laudrup er det nemlig ikke familiefester med dans, der er blevet brugt mest tid på.

- Jeg har aldrig danset særligt meget. Jeg er helt grøn, så det er en stor udfordring for mig at være med, siger Mads Laudrup, som dog er klar til at lære alt fra bunden.

Det er Claudia Rex formentlig også den rette til. Hun førte sidste år tv-værten Joakim Ingversen helt til tops i programmet.

Tre har været med hele vejen
'Vild med dans' har premiere på sin 10. sæson den 13. september klokken 20 på TV 2.

Claus Elming skal igen i år stå i spidsen for programmet. Han får en ny medvært i den tidligere mordel Sarah Grünewald.

Dommerpanelet bliver det samme som sidste år. Dermed er Jens Werner, Britt Bendixen og Anne Laxholm de eneste, der har været med alle 10 sæsoner. Nikolaj Hübbe napper sin tredje sæson i dommerpanelet.

Læs også: Ny knægt i Vild med dans: Svedigt og mega fedt